چقد میخوابی تو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد میخوابی تو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت ارزون شد رو اونجام موند
های وب طرحهای ارزونتر اورده کاش نت طبقه پایینو تمدید نمیکردم
فشفشه 40 گیگ 30 تومنی الان شده 50 گیگ 30 تومنی کاش یکی زودتر نمیخریدم
نت طبقه پایین سه ماهه با 30 تا فشفشه 30 گیگ گرفتم واس اینکه اون 30 گیگها رو بالا مصرف کنم
اون موقع میصرفید ولی حالا که 50 گیگ 30 تومنی اومده بدجور ضرر کردم
یه سری طرح 2 مگ تا 16 مگ هم اوردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همون 100 تومنی که دادم برا پایین اگه اون سرویس یک ساله ماهی 2 گیگ میگرفتم براش کلی سود میکردم
من فقط هدفم باقی موندن رانژه و جمع نشدن خط پایینه
و اینکه سرعتش رو 8 باشه تا اینترنت بالا میندازم روش افت سرعت پیدا نکنه
به طمع اون 3 تا فشفشه 30 گیگ چه ضرری کردم
همیشه خواب
پیمان هم تگ کن یوزرش سخته
از بس تگ کردیش فقط تو بلدی
هادی نویزگیر هم انگار تاثیر داره رو سرعت اره؟؟؟
تابحال با نویزگیر سرعتم 450 بود Snr 134 بود
نویزگیر حذف کردم مستقیم وصل کردم سرعتم شد 800 Snr اومد 50
سلام
پلیز نظر بده درباره 10 پست اخیر
در حال حاضر 205 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 205 مهمان ها)