نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نت م امروز همش قط و وصل میشه خب دیگه چیزیش نمونده 80% ش کامپلت شده ایشاا... این 7 ماه هم تموم میکنی خیالت راحت میشه ان شا لله لامصب نمیگذره خیلی سرعتش کنده دیوث
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط S O L D I E R ان شا لله لامصب نمیگذره خیلی سرعتش کنده دیوث خدمت دوران خوبیه ... انقدر بی تابی نکن عجله ت واسه چیه خبری نیست که جز بیکاری
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 خدمت دوران خوبیه ... انقدر بی تابی نکن عجله ت واسه چیه خبری نیست که جز بیکاری عامو بیکار باشم بهتر از این خدمته والا
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 این روزها همه تپش نگاه میکنن شما چطور ؟؟؟ چه خیره تپش مگه؟ فیلم سوپره؟
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 میخواستم بحث خدمت کات بخوره وگرنه خبری نیست آخ چرا به زودی با اندی مصاحبه دارن خخخخخ کامی خودت خدمت رفتی؟
نوشته اصلی توسط S O L D I E R خخخخخ کامی خودت خدمت رفتی؟ نه. معاف شدم سال 87 ... ولی خیلی دوست داشتم برم
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نه. معاف شدم سال 87 ... ولی خیلی دوست داشتم برم خوشا به سعادتت مرد ما که کونمان به گایش رفت راستی چند سالت بود؟ حافظه ام ارور میزنه
نوشته اصلی توسط S O L D I E R خوشا به سعادتت مرد ما که کونمان به گایش رفت راستی چند سالت بود؟ حافظه ام ارور میزنه 1369
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 1369 من 70 کامی قصد ازدواج نداری؟
نوشته اصلی توسط S O L D I E R من 70 کامی قصد ازدواج نداری؟ با کی با تو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن