نوشته اصلی توسط MrCrow حس خوبی داره واسه خاطر یک ساعت و نیم به هیچی چی فکر نمیکنی و از همه چی راحت میشی من تاحالا کنسرت نرفتم تجربه شو ندارم
نوشته اصلی توسط Hadi چطور بود ... یکم از اون حسی که تو کنسرت بت دست میده تعریف کن کنسرت های علی بینظیره بینظیر یه روز میرم کنسرتش ... انشاا...
یراحی هم کنسرت داده تو شهر شما ؟
نوشته اصلی توسط Hadi من تاحالا کنسرت نرفتم تجربه شو ندارم من زیاد رفتم تنها کنسرتی که خیلی خیلی ازش لذت بردم کنسرت معتمدی و قمصری بود
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 کنسرت های علی بینظیره بینظیر یه روز میرم کنسرتش ... انشاا... یراحی گوش میدی ؟ من خیلی دوست دارم
نوشته اصلی توسط MrCrow من زیاد رفتم تنها کنسرتی که خیلی خیلی ازش لذت بردم کنسرت معتمدی و قمصری بود آخه میدونی چیه اینا سنتی کنسرت سنتی که میری یه حال دیگه ای داره تا پاپ ... البته خود خواننده هم مهمه اینکه مثلا خوشت بیاد یا نه .. ولی من به محمدرضا شجریان و علیرضا قربانی علاقه دارم بیشتر شجریان که دیگه این بنده خدا هم سرطان داره خدا میدونه تا چند ماه دیگه زنده میمونه
نوشته اصلی توسط Hadi یراحی گوش میدی ؟ من خیلی دوست دارم نه دوست ندارم از خواننده های داخلی فقط امین حبیبی علی عبدالمالکی گوش میدم
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نه دوست ندارم از خواننده های داخلی فقط امین حبیبی علی عبدالمالکی گوش میدم یراحی خیلی آهنگ قشنگ داره .. صداشم که فوقالعاده ست
یکی از دوستام شاگرد شهرام ناظری بوده یه مدت
نوشته اصلی توسط Hadi آخه میدونی چیه اینا سنتی کنسرت سنتی که میری یه حال دیگه ای داره تا پاپ ... البته خود خواننده هم مهمه اینکه مثلا خوشت بیاد یا نه .. ولی من به محمدرضا شجریان و علیرضا قربانی علاقه دارم بیشتر شجریان که دیگه این بنده خدا هم سرطان داره خدا میدونه تا چند ماه دیگه زنده میمونه من هر کی بیاد اراک میرم کنسرتش چارتار همین تازگیا اینجا بود رفتم - خواننده های سنتی خیلی با هم فرق دارن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 83 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن