صفحه 1016 از 6885 نخستنخست ... 1651691696610061014101510161017101810261066111615162016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 10,151 به 10,160 از 68846

موضوع: ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○

حرفه ای

حرفه ای

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    صحیح است

ووووو اهنگ سوزناک حال و هوا میخواد مثلا ممکنه یک هفته دیگه همون بدجور بهم بچسبه!

راستی یه سوال
    اینهایی که معرفی میکنی اگه بخوام سایر ویدئوهاشونو از یوتوب بگیرم افت کیفیت داره؟!؟!
    موافقم از طرفی هم فکر میکنم افرادی که متاهل میشن بعد از چند وخ رفته رفته با آهنگایی که فضای حاکم بر اونا خیلی غمناک و سوزناک هست میانَشون ضعیف بشه و زیاد این مدل کارها رو مثل قبلنا دیگه نپسندن

نه منم همشونُ از یوتیوب گرفتم فرقی نمیکنه، با درنظر گرفتن اینکه برای آنلاین تماشا کردن کیفیت HD رو انتخاب نمیکنی گفتم با کیفیت بالا برات آپشون کنم

فعال
    اینم یه کار پاپ آروم با ملودی بسیار زیبا و ترکیب سازهای پیانو، گیتار، ویولن و درامز

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    موافقم از طرفی هم فکر میکنم افرادی که متاهل میشن بعد از چند وخ رفته رفته با آهنگایی که فضای حاکم بر اونا خیلی غمناک و سوزناک هست میانَشون ضعیف بشه و زیاد این مدل کارها رو مثل قبلنا دیگه نپسندن

نه منم همشونُ از یوتیوب گرفتم فرقی نمیکنه، با درنظر گرفتن اینکه برای آنلاین تماشا کردن کیفیت HD رو انتخاب نمیکنی گفتم با کیفیت بالا برات آپشون کنم
    دقیقا همینطوره اوایل غمگین گوش میدادم خانومم میگفت اینا چیه و ...
    فک میکرد من از ازدواجم ناراحتم نمیدونست میرم تو حس آهنگ
    به هر حال تاثیر میذاره چاره ای نیست

یوتوب خیلی خوبه خصوصا اینکه میتونی به ترتیب بیشترین بازدید بزنی و بر اساس نظر مردمی بهترین کارهای اون خواننده رو بگیری
    واسه دانلود از یوتوب سایت Filgir.com اکانت دارم سرعت خوب منتها 720p میده

سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم استفاده میکنم که 1080p میده ولی چیلتره و چیلچرشکن هم باعث افت سرعت میشه!!!
    شما از چی استفاده میکنی؟

6. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    اینم یه کار پاپ آروم با ملودی بسیار زیبا و ترکیب سازهای پیانو، گیتار، ویولن و درامز

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

زیباست

ترکها و یونانیها طبیعتا همسایه هستن و از زیبایی موزیک همدیگه بهره بردن
    جفتشون هم به فرهنگ ما نزدیکن ...

برعکس موزیکهای غربی ...
    یونان رو نمیشه غربی دونست یونان نقش میانه رو داره!

8. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نمیدونم شما هم همین حس رو داری یا فقط من ...

اهنگ انگلیسی که خود انگلیسی ها و امریکایی ها میخونن کمتر بهم میچسبه تا
    اهنگ انگلیسی که رومانیایی ها میخونن ...

رومانیایی هایی مثل Inna - Alexandra Stan - Fly Project آهنگهاشون به دل میشینه گاهی رگه های شرقی تو کارهاشون هست ...

نمونش آهنگ ECOUTE از الکساندارا استن (البته در این مورد انگلیسی نیست)

10. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

فوق حرفه ای
    یا در بحث تلفظها اینها خیلی شرقی تر تلفظ میکنن انگلیسی رو ! تاکیدهاشون رو بعضی نقاط کلمات انگلیسی چقد به ما نزدیکتره !

آهنگ Salinas Skies از Inna رو یه دور گوش کن الان بخاطر من!

یا مثلا الان آهنگ I Did It mama الکساندار استن گوش بکن! انگار داره فارسی میخونه!!!

13. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دقیقا همینطوره اوایل غمگین گوش میدادم خانومم میگفت اینا چیه و ...
    فک میکرد من از ازدواجم ناراحتم نمیدونست میرم تو حس آهنگ
    به هر حال تاثیر میذاره چاره ای نیست

یوتوب خیلی خوبه خصوصا اینکه میتونی به ترتیب بیشترین بازدید بزنی و بر اساس نظر مردمی بهترین کارهای اون خواننده رو بگیری
    واسه دانلود از یوتوب سایت Filgir.com اکانت دارم سرعت خوب منتها 720p میده

سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هم استفاده میکنم که 1080p میده ولی چیلتره و چیلچرشکن هم باعث افت سرعت میشه!!!
    شما از چی استفاده میکنی؟

روحیات آدم که عوض بشه خواه ناخواه میل و اشتیاق به گوش دادن این جور آهنگا کم میشه و حتی شاید به طور کلی از بین هم بره طبیعی هم هست آهنگی که ترانش مثلا با موضوع شکست عشقی و خیانت و ... باشه ارتباط برقرار کردن با اون حس و حال مخصوص خودش رو میطلبه....

با اکانت فایلگیر امکان دریافت 1080 پی وجود نداره یعنی؟؟

منم یکی دو سال بود تا الان از همین سایت clipconverter استفاده میکردم ولی همین جدیدا با یخشکن که چند بار خواستم موزیک ویدئو بگیرم پیغام داد مینوشت به علت حق کپی رایت تبدیل ویدئوهای دارای موسیقی امکان پذیر نیست با آی پی های مختلف هم امتحان کردم

آدرس یه سایتیُ واست پخ میکنم که شیلتر هم نیست راحت میتونی با هرکیفیتی خواستی از یوتیوب ویدئوها رو دان کنی

صفحه 1016 از 6885 نخستنخست ... 1651691696610061014101510161017101810261066111615162016 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 95 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 95 مهمان ها)