منکه اسم سبکها رو نمیدونم سکوت اختیار میکنم
ولی Summer In December جنسش اصلا با بقیه اونها فرق میکنه ...
در واقع منظورم اینه شاید این سبک خاصیه که مورد علاقه شما هست و ...
از نظر موضوعی هم به نوعی Fun نیست مثل اونها ...
خودت بیشتر توضیح بده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری داداش چه حرفیه منم عین تو
سبکش که هاوسه منتها از اون جایی که من تخصصی هاوس گوش کن نیستم با اطمینان کامل نمیتونم بگم کدوم زیرشاخشه اگر اشتباه نکنم باید ولی Deep House باشه
اتفاقا از دیپ خوشمم نمیاد تو یوتیوب اگر ویدئوهای کانالایی مثل spinnin records ، kontor و با کمال تاسف جدیدا armind و armada رو بگردی کلی آهنگای این سبکی به اضافه Electro House و Big room پیدا میکنی که به معنای واقعی چرت اندر چرته ترنس رو با این آت و آشغالای جدید تجاری به هیچ وجه نمیشه مقایسه کرد
Summer In December رو صرف نظر از سبکی که داره دوست دارم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت رو راجع به این نگفتی علیرضا
در ضمن اگر موافق باشی با توجه به اینکه در حال نزدیک شدن به لحظات عرفانی ملکوتی پخش تجربه کن شادی هستیم ادامه آهنگا انشالا باشه تا چند روز دیگه
یه کار الکترونیک با تمپو بالا برا عوض شدن حال و هوا میزارم، گمون نکنم از این سبک موزیکها خوشت بیاد ولی باحاله یجورایی، شاید واسه ماشین و هنگام دور دور به کارت اومد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط peyman.2012 : 11-13-2016 در ساعت 07:19 PM
اها اون کار شاد ترکی زیاد دوس نداشتم اون احساسیا که قبلا دادی خیلی بهتر بودن ...
این جدیده خیلی جالب بود ...
تمپو بالا دوس میدارم
مثل این بازم میخوام ...
نه خیرشم تا فردا 8 شب خیلی مونده یه سری دیگه باس معرفی بکنی
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 119 مهمان ها)