[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود
بهترین
موزیک ویدیوهای دری
تاجیک - افغان
از یوتوب
بدون تگ
Hello
The Best Of
Dari Music Videos
Tajik - Afghan
From Youtube
Minus Tag
ادمین @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیوند کانال
@dmvtv
جلیل جان !
پروژه ای که از سالِ 1374 از طرف و*ز*ا-ر-تِ*ا-ط*ل*ا-ع*ا-ت* شروع شد .
ترویجِ هنرِ و مخصوصا موسیقی یِ بی مایه و بی خطر در داخل کشور با هزار و یک جاذبه یِ اروتیک و مالی که نتیجه ای جز خلسه و انجماد فکری و ذهنی نه داره .
همین چیزی که هر روز داره تولید میشه به اسمِ زیر زمینی یا رو زمینی در داخل و حالا بخشی از خارج رو هم تحت کنترلِ 100 در 100 دارن .
خودت خوب می دونی و خوب که گفتی ! دمت گرم !![]()
دقیقا همینه که می گی !
این صبحت های آقای امینی رو نه دیده بودم !
واقعا از شخصیت مسعود امینی + اشعارش لذت می برم .
این لینک لیچ شده تا 2 روز اعتبار داره برای دوستانی که می خوان دانلود کنن .
اینم سایتِ لیچِ ویدیو بدونِ چیلترِ از یوتیوب
کاملا باهات موافقم صابر جون... امثال روزبه بمانی و افکاری و صحرایی و یغما و..... ماموریت نابودی موسیقی واقعی ایرانی در لوس انجلس رو ب خوبی انجام دادن و موفق هم بودن و دقیقا از اختلاف بین هنرمندان نهایت استفاده رو کردن...
تعجب منم از خوانندهای تاپ کشورمونه که چطوری بااین جریان هماهنگ شدن...داریوش و ابی و گوگوش و معین و..... بعد امثال ایرج خان جنتی و شهیار و اردلان که حق بزرگ ب گردن همینا و جامعه دارن باید کم کار و بیکار باشن.
جان برار هوا رو حال می کنی؟؟؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا چنان کسل و افسرده شدم که نگو
خشکی گرفتم
من بارون میخوام![]()
صسخل نباش
از قدیم گفتم هواااا خوووشی دیل خوشی آوره![]()
در حال حاضر 219 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 219 مهمان ها)