تازه این سیگاری که میگم برای بدنم مفید و مقویه
![]()
تازه این سیگاری که میگم برای بدنم مفید و مقویه
![]()
یه چیزی هست که خب همه ما میدونیم یه روزی باید بریم یا رفتیم که خدمت کنیم .. که خدمت را بکنیم ..
![]()
هر چند که ما 3 نفر رفتیم خدمت کردیم ولی خواستم بگم از بین این 3 نفر فقط یکی تونست خدمت رو بکنه که اونم علیرضا ست ما 2 نفرم که در اصل میشه خدمت ما رو کرد ( من و صادق )![]()
اون صفرم که دیدی روی یوزر علیرضا دقیقا همین معنی رو میده که خدمت هم نتونست از پس این بر بیاد![]()
ولی ما 2 نفر که رفتیم و دادیم و خدمت کردیم (خدمت مارو کرد )که به همین دلیلم گشاد شدیم
![]()
ولی جدی توی پادگان ما 2 نفر بودن که یکیش اهل شیراز بود که خیلی هم آدم حرام زاده ای بود ..
اون یکی هم بچه تهران بود سرباز ستاد بود یه بچه خوشگلم بود واقعا .. من رفتم مرخصی یه هفته بر گشتم دیدم نیستن که پرسیدم چی شده و اینا
که بهم گفتن یه روز توی بوفه اون شیرازیه حرام زاده رفته بود به اون تهرانیه تجاوز کرده بود که هر 2 رو هم فرستادن مرکز و بازرسی ..![]()
ولی چیزی که معلوم بود برام این بود که شیرازیه رو فک کنم فرستادن رفت زندان . دیگه نمیدونم با تهرانیه چی کار کردن
خلاصه ازون روز به بعد با اکثر شیرازی ها مشکل دارم ازشون بدم میاد مگه اینکه ثابت بشه که طرف آدم خوبیه ..
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 134 مهمان ها)