برم پائولو کوئلیو تزریق کنم
Malware, Meysam Molaei, SaSan69
نوشته اصلی توسط SaSan69 سرباز جماعتم ک همه از دم ح ش ری میاد 1ترابایت چورن دانلود می کنه و برفنات می ده نه از این کارا بلد نیست اون رو دوش منهصب تا شب با دخیا لاس میزنهبیشتر حجمو این تماس تصویریا میخوره
Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Sahand.M نه از این کارا بلد نیست اون رو دوش منهصب تا شب با دخیا لاس میزنهبیشتر حجمو این تماس تصویریا میخوره ی کم از داداشت یاد بگیر همش تو اینجایی
Meysam Molaei, Sahand.M
نوشته اصلی توسط Saber درسته من زبانم خوبه ولی دیگه نه این قدر !! می گم رسول بیاد جوابت رو بده ! فکر کنم رسول هم زبان می خونه . چرا هی رفقاتو میاری دعوا یاد تکست قاف افتادم * Don't even think about it حتی فکرشم نکن
!?Who Cares؟!
Meysam Molaei, Saber
صابر از رامی خبر نداری خیلی وقته نیومده تو انجمن تاپیکش هم خیلی وقته آپدیت نشده
Saber
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei اسمه خاله را آوردی سهند هوایی شد باور کن به این سن رسیدم تابحال با هیچ دختری دوست نشدم
نوشته اصلی توسط Malware چرا هی رفقاتو میاری دعوا یاد تکست قاف افتادم * Don't even think about it حتی فکرشم نکن یه روز با رفقام و رفاقات پشتِ همین تالار ترتیبت رو میدیم
Malware, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Sahand.M باور کن به این سن رسیدم تابحال با هیچ دختری دوست نشدم چند سالته سهند؟
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei صابر از رامی خبر نداری خیلی وقته نیومده تو انجمن تاپیکش هم خیلی وقته آپدیت نشده نه والا . فکر کنم در گیر دانش گاه شده نمی تونه بیاد .
نوشته اصلی توسط SaSan69 ی کم از داداشت یاد بگیر همش تو اینجایی چیو یاد بگیرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 196 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 196 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن