مدل 3372 يو اس بى رو دارم و سايت ايرانسل گرون مى ده من ازاين سايت خريدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مى خواى با لپ تاپ يا پى سى ازش استفاده کنى اين بهترين و ارزون ترين گزينه هس و اگه مى خواى باگوشى و تبلت استفاده کنى ب کارت نمياد و مودماى ديگه رو بايد بگيره، من ب شخصه براى دانلود گرفته بود و بسته شبانه مى زدم دو تا هشت صبح مى تونى بسته بزنى و سه ساعت دو تومن و اگه بخواى کل شيش ساعت روبخواى بسته بزن با 4تومن مى تونى کلى دانلود کنى و همه بخاطر اين ميان طرف ايرانسل بقيه تعرفه هلشو مى تونى تو لينک زير ببينى
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم من در بن شدنت هیچ نقشی ندارم به قرآن اه تو چرا اومدی خودتو قاطی کردی من اصن تازه اومدم توی تاپیک![]()
من اصن بحث من سر کاربر نبود دیشب رفتم توی تلگرام دیدم یکی حالا یا ازینجا دانلود کرده یا رفته خودش خریده هر دی وی دی 5 تومن داره میده 100 تومن .
این درست نیست اعصابم خورد شد .. بعد بهش گفتم غلط کردی که این قیمت رو میدی میگفت مالمه اختیارشو دارم مشتری میخواد .. گفتم چون مشتری میخواد باید سر مردم رو کلاه بذاری ..
گیرم یکی مثل صابر یا ساسان یا هر کس دیگه ای که واقعا نمیتونست دانلود کنه یا خبر نداشته باشه که اینجا واسه دانلود هست هر چیزی که بخوای .. اونوقت انصافه واسه یه دی وی دی 100 تومن پیاده بشه ؟!
امیر جان بیا تلگرام رامش رو برات فرستادم این میثم و اون کاربره هم باز کن اینا از چشم من می بینن![]()
من باید اون حرفا رو میزدم دیشب تا همه عالم و آدم بدونن اینجا واسه دانلود هست نرن سرشونو کلاه بزارن .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 271 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 271 مهمان ها)