درسته کاری ازم بر نمیاد ولی تنها کاری که هست اینه من باید توی تاپیک ویدئو نشون این جماعت بدم بابا اینجا هست دانلود کنین اگرم نتونستید بگید من براتون پست میکنم
درسته کاری ازم بر نمیاد ولی تنها کاری که هست اینه من باید توی تاپیک ویدئو نشون این جماعت بدم بابا اینجا هست دانلود کنین اگرم نتونستید بگید من براتون پست میکنم
اره همینطوره اما خیلیا اصلا نمی دونم منبع دانلودیش چیه و از کجا هس اونا رو دیگه نمی شه کاریش کرد چون از همون کانالایی که می گی تبلیغشو دیدن و اطلاع ندارن اما حداقل کاربرای اینجا دگه نباس گول بخورن و برن از جای دگه بگیرن که اگه هم بگبرن ب نظرم حقشون سرشون کلاه بره خیلیا هستن اینجورین باور کن طرف اصلا حال می کنه سرشو کلاه بزارن!!!!!!
دیدم ک می گم
ما گیلکا می گیم دگادن خیلیا دوس دارن دگاده بشن هادی جون
دگادن ب معنای سرشون کلاه گذاشتن یا رفتن!
بابا من حالا میگم میان اینجا دانلود میکنن حالا بعضیا هم میرن میفروشن .. دیگه چه کار کنم اونا هم میخوان یه لقمه نان در بیارن من با اونا کاری ندارم زیاد شاید ناراحت بشم
ولی اینکه بیام ببینم یه آدم حروم زاده اینجوری داره قیمت میده آدما رو داره میتکونه من حالم بهم میخوره بالا میارم .. دیگه هر کار کوچیک از دستم بر بیاد انجام میدم بیخیال
اره اما خریدار باید عاقل باشه که بخاطر ی کپی اونقدر پول نده!!! اون مردیکه چیزکس حرومی هس خود منه نوعی باید عقل داشته باشم بابت ی دی وی دی کپی اون همه پول ندم
هادی بی شوهر تلگرام ج نمیدی دارم برات
ساسان تو 2 تا اکانتِ آیتونز داری یا یکی !؟
این اخطار ترجمه اش توی گوگل اینه :
شما باید قبل از دانلودِ خرید های شخصی تون به این کامپیوتر اجازه ی دانلود بدهید . از طریق منویِ حساب کاربری یِ خود .
ساسان وارد اکانت آیتونزت شو بعد یه شات از گزینه های منویِ اکانت بده به بینیم چیه .
فدات . می خوام هفته ی آینده اگه مشکلی پیش نیاد یه مودم بگیرم . حالا بلا خره 10 ، 15 تومن بالا و پایین رو باید تحمل کرد .
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 155 مهمان ها)