@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قطعه سالِ 2013 منتشر شد . الان شده سالِ 2017 !
4 سالِ منو یاد حال و هوایِ بارونی میندازه ! یا . . . چو از این کویرِ وحشت به سلامتی گذشتی . . .
شعرش رو یغما نوشته .
اگه نه شنیدین شدیدا توصیه میشه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی صابر زیبا بود و تا ب حال نشنیده بودم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(صدای خواننده خوشم نیومد اما تنظیم و شعر خوب بود )
اینجا که ی هفتس که داره بارون میاد و کلافم کرد
ی نکته ای که توجه منو جلب کرد تگ ا هنگ بود ک احتمالا متن شعرو اضافه کردی و نشون می ده چقدر آرشیو و ارزش کار برات مهمه
ویرایش توسط SaSan69 : 02-14-2017 در ساعت 02:40 AM
با صدای ایشون نشنیدم ...
ولی اینو بگیر گوش کن هم صدای خواننده خیلی بهترِ ، هم موسیقی خیلی خیلی بهترِ (تنظیم کار هم با شهاب اکبری نازنین تشریف داشته است ... )
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بچه ها آدرس جدید قیلتر شده؟
برام من با فایرفاکس بالا نیورد مجبور شدم با وب فریر بیام دوباره
واقعا چه قدرِ آهنگِ صدایِ بارون ستّار عجیبه
در حال حاضر 270 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 270 مهمان ها)