اینجا سیگار کشیدن ممنوعه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
La Dolce Vita 1960
صابر اینو ندیدی پیشنهاد میشه ببین
البته بعید میدونم ندیده باشی فقط منم که عقبم
فیدات
نه دیدمش
سهند چند وقت پیش داشتم فکر می کردم که چه قدر فیلمِ فوق العاده از کشور های دیگه به غیر از امریکا هست
که خیلی ها نه دیدن .
من خودم شخصا تمامِ نسخه های سس شعرِ مرد عن کبوتی ( ) و مرد آهنی و باقی یِ زن و مرد های خل و دیواونه یِ سرمایه داری
رو دیدم ولی چهار تا فیلم که کارِ مغزی و انسانی داشته باشن نه دیدم .
بازم مرسی ام شب افتتاحیه یِ دانلود مودم ایران سل دارم می رم توی کارش !
سینمای مستقل آمریکا عالیه ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آره . من سس خل بودم 4 ، 5 سال پیش که اولین فیلم های زبون اصلی یِ زنده گیم رو می دیدم همش کرسی شعرای تجاری و عامه پسندِ سطح پایین رو می دیدم .
سینمای امریکا رو به خاطرِ شرایط تولیدِ فوقِ حرفه ای که داره حتی در موارد تجاری و عامه پسندِ " مرد عن کبوتی " نمیشه انکار کرد .
ولی از یه جایی به بعدِ خودِ آدم به یه نتیجه ای می سه که روزانه و ماهانه و سالانه هزاران فیلم داره تویِ امریکا و کشور های دیگه
تولید میشه . حالا مگه چه قدر وقت و انرژی داری که به شینی تمامِ تولیداتِ سس شعر و غیر سس شعر رو به بینی .
نتیجتا میری دنبالِ همون مدل سینمای اروپایی پیش رو و همین چیزی که میلاد می گه مستقلِ امریکایی تا حد اقل از خودت خجالت نکشی که
یه عمری فیلمِ سس شعر دیدی و هیچ جوره روی فکر و اخلاقت و زنده گیت اثری نه داشت .
گر چه بهتر از من می دونین که سینما و کلا هنر کلاسِ اخلاق نیست !
ولی به هر حالِ توی دراز مدت ( 10 ، 20 سال دیگه اگه زنده باشیم ) احتمالا تاثیراتی بد یا خوب روی ما داره .
تا حالا یه فیلم از " جیم جارموش " نه دیدم
البته الان با توجه به اینکه بیشتر فیلم هایی که دیده فیلم های گیشه ای هالیوود بوده
یه خورده سخت میشه برات که یه فیلم از جیم جارموش رو تا آخر ببینی
ویرایش توسط Milik : 02-18-2017 در ساعت 03:52 PM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
هادی آواتار خودتم تکراریه قبلا گذاشتیش عین مال خودم که گفتم تکراریه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
در حال حاضر 121 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 121 مهمان ها)