Dasan.ir
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Dasan.ir
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر جواب دادی منم حذفیدم
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
سگ تو روحت خواجه امیری امروز کل وقتمو گرفت
اگه سی دی اینا رو داشتم ک چندسال درب در اینا نبودم
سال 89ک سا ل خون اومد نمایندش تو رشت می فروخت اونم ب طرز عجیب غریب قیمت سی دی 3000تومن بود ی ادرسی داده بودن از طرف شاهین که پولو تو پاکت بزارید و از طریق پیک ب ادرس برسونید ی کم مشکوک و عجیب بو د خا ی ه کردم و منصرف شدم بعد زودم پشیمون شدم و گفتم ب کررر هرچی شد!!! فرداش ایمیل داد م اقا می خوام یارو گفت تموم شد!!! خلاصه نشد
سر البوم هیچ هم نمایندش تو انزلی بود ک ب پسره تماس گرفتم گفتم رشتم نمی دونم چی شد گفت تموم شده(معلومه از رشتیا خاطره بد داشت) بعد کاشف ب عمل اومد که کلا ب رشتی ها پسر ه حرومی نمی فروخت و بعد تو پیج فیس بوک همه شاکی شدن ک اون نماینده جا کش ب تمام دخترا سی ذس می داد بی نا موس
سر ترامادولم سریع سفارش دادم و بابت5تا البوم 60 تومن ریختم ک اون داستانا پیش اومد
بازم خیلیا سی دی ب دستشون رسید اما اونایی ک دارن سی دی ها رو کلا نیس و نابود شدن و یورز جایی نیستن بیان برامون اپ کنن؟
ساسان از شاهین آلبوم ما مرد نیستیم را 320 داری؟
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)