افکار منحوسی توی سرش چرخید
از روسریش رد شد به پادری پاچید ...![]()
افکار منحوسی توی سرش چرخید
از روسریش رد شد به پادری پاچید ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
غم و غصه ای دنیا کِردی نِصیبم
![]()
مثه منمنم جزئی از این ملت خوشحال ... چه اشکالی داره ؟!؟!
آما یه اما داره اینه که من فقط در همین فضای مجازی به قولی شادابم و در دنیای واقعی کاملاً جدی هستم ( به جز خانواده و چند رفیق صمیمی ) جوری که اگه منو ببینی در شلوارت ..حالا که به اینجا رسید بزار یه مساله ای رو بگم
ما بر خلاف بقیه کشورها ، فضای مجازی رو فوق العاده جدی گرفتیم جوری که جز جدایی ناپذیر زندگیمون شده و بهش وابسته شدیم ! نمونش هم بارها دیدیم ... حالا بماند که تنها سرگرمی جوان ایرانی همین شده متاسفانه
یه سری ها هم هستن که واسه خودشون دنیایی ساختن و در این دنیا میچرخن و زندگی میکنن
اما من نظرم اینه که باید یه مرز قائل بشی بین فضای مجازی و دنیای واقعی ... من الان میام اینجا شوخی میکنم ولی در دنیای واقعی جدی هستم چون به خاطر شغلم و شخصیتم نمیتونم با هر کسی دم خور بشم و شوخی کنم .. خوب میام اینجا چند دقیقه شوخی و خنده و تمام ... اما نمیتونم مثلاً در تلگرام یا اینستا شوخی بکنم ... خیلی از بچه ها گفتن بیا تلگرام یا اینستا بده ولی جوابی نشنیدن چون اونجا دیگه جایی برای دم خور شدن نیست و حد و حدود کاملاً مشخصه ( البته به کسی برنخوره ها )
حتی دیدم طرف به یارو میگفت تو چقد با شخصیتی ( شایدم منظورش شخصیت مجازی ایشون بوده :l )
خلاصه اینکه یکم شادابی و خوشحالی لازمه اونم در این فضا ( البته توجیه شادابی بیش از حد بنده هم بود در اینجا)
اون خانوما که خواننده میشن وای وای وای وای واویلا![]()
در حال حاضر 232 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 232 مهمان ها)