Hadi
این روزها آخرین روزهای زمستانی هست و دیگه هم دیگه رو نمیبینیم نیم کیلو باش ولی مرد باش
نوشته اصلی توسط Milik ما گرچه از شکوه کسی کم نمیکنیم ، گردن به جز برای ... خم نمیکنیم اهل صراحتیم و در این روزگار تلخ لبخندِ گنگ و گریهی مبهم نمیکنیم در این کویرِ تفته ، اگر داغ هم شویم خود را ذلیل منّت مرهم نمیکنیم خون میخوریم و با گذر از خون دیگران شوکت برای خویش فراهم نمیکنیم ای سیبهای شیطنتآلود ! گُم شوید ما اقتدا به حضرت آدم نمیکنیم ... چرا فرزاد رو اخراج کردن ؟
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 چرا فرزاد رو اخراج کردن ؟ از فرزاد بودنش خسته شده بود میگفت من مهدی ام ما هم به مدیریت گفتیم این دیوونه شده زنگ زدیم از تیمارستان اومدن بردنش
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 چرا فرزاد رو اخراج کردن ؟ ناموسا تو گرفتی ما رو ؟ یا واقعا جدی میگی ؟
نوشته اصلی توسط Milik از فرزاد بودنش خسته شده بود میگفت من مهدی ام ما هم به مدیریت گفتیم این دیوونه شده زنگ زدیم از تیمارستان اومدن بردنش آخیش حالا من سر به سر کی بذارم
سفر همیشه همسفر میخواد
نوشته اصلی توسط Hadi ناموسا تو گرفتی ما رو ؟ یا واقعا جدی میگی ؟ مردی که زیر قولش بزنه مرد نیست دوست عزیزمونم اینجا تشریف دارن
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 آخیش حالا من سر به سر کی بذارم خبر نداری چرا منجی عالم بشریت ظهور نمیکنه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 156 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن