نه به جان علی به جان خودم باور کن اصن حتی راست هم نشد که بخواد آبشار فوران بزنه
دروغ نمیگم چون اصن فکرم سمت این بی پدر نبود .
اگه اینجوری بود که همون موقع چند تا دختر کنار ما بودن با ساپورت و شلوار لی بهشون هم نگاه کردم ولی نخواستم برم تو حس چون اگه بیدار میشد دیگه خوابیدنش دست من نبود منم باید آشو میخوردم میامدم بیرون خو لامصب
اگه اون زنی که من دیدمو توام میدیدی درست همین حس و حال منو شاید پیدا میکردی .
نکته انحرافیش اینجا بود که واقعا اون یه زن بود اونم نه مصنوعی طبیعی دلربا - خوش چهره . روشن بود . ایشالله که خوشبخت باشه . خوش به حال صاحبش .
اهل فیلم ایرانی قدیم هستی ؟! بتون بهترین فیلمو پیشنهاد مکنم با بازی تقی مختار
حس و حال دیروزم به این فیلم نزدیکه تا حدودی ..
این آخر فیلمه . حتما ببینید مطئمنم که خوشتون میاد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Hadi : 03-30-2017 در ساعت 07:20 AM
کامل تا اخرش نگاه کنین ..
در حال حاضر 160 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 160 مهمان ها)