[QUOTE=Meysam Molaei;706805] نوشته اصلی توسط TO FAN ضعفی تو خودم نمی بینم هر چی هستش قدرته ضعف برای 4 سال پیش بود شکست عخشی؟
نوشته اصلی توسط TO FAN ما بریم دیگه برو به سلامت
[QUOTE=Soheil;706804] نوشته اصلی توسط TO FAN اگ گذاشی ی مخ بزنیم ایجا خو تو شناسایی کردی دختره مگه
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
[QUOTE=Soheil;706806] نوشته اصلی توسط Meysam Molaei شکست عخشی؟ نوچ
[QUOTE=Meysam Molaei;706805] نوشته اصلی توسط TO FAN ضعفی تو خودم نمی بینم هر چی هستش قدرته ضعف برای 4 سال پیش بود از حرفای دیشبتون معلوم بود
[QUOTE=TO FAN;706808] نوشته اصلی توسط Soheil خو تو شناسایی کردی دختره مگه مهم کیونه و سوراخ که داره خو سوراخ باشه زمین باشه ترو سننه
[QUOTE=Soheil;706806] نوشته اصلی توسط Meysam Molaei شکست عخشی؟ صد بار به هادی گفتم بعد پایان کار پول رو بده یادت نره گوش نمیده که بیا ببین میثم دپرس شده
[QUOTE=Meysam Molaei;706809] نوشته اصلی توسط Soheil نوچ شکست کاری؟
[QUOTE=Soheil;706811] نوشته اصلی توسط TO FAN مهم کیونه و سوراخ که داره خو سوراخ باشه زمین باشه ترو سننه اقد کره ایی دیدی تویم از دست رفتی
[QUOTE=TO FAN;706810] نوشته اصلی توسط Meysam Molaei از حرفای دیشبتون معلوم بود با تمام قدرت هام باز حریف زندگی نمیشم گفتم که زده رو ریتم تلنمبه قرار مادرشو به عزاش بشونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن