فردا برم نیازمندی بگیرم باز اگر نیازمندی های که دارم را بفروشم به نونه خشکی ها میتونم یه کارخونه بزنم
فردا برم نیازمندی بگیرم باز اگر نیازمندی های که دارم را بفروشم به نونه خشکی ها میتونم یه کارخونه بزنم
بابک جان یه چهار سالی میشه که من اومدم کنار آدم ها و به خاطر همین خیلی چیزها هنوز دستگیرم نشده.
برام سواله که عکس آوتاری که گذاشتی مربوط به کدوم هنرمند هستش؟
ساسان فقط اگر اوکی شد مراقب باش تهرانی ها و شهرستانی ها با دو جای خیلی لج هستن اولیش پلاک 16 هستش یعنی قمی جماعت که عوضی ترین مخلوقات خدا هستن دومیش شمالی ها خون گرم و مهمون نواز که دارن این وسط چوب بی صفتی آدمهای انگشت شمار را میخورن.
ميثم مى دونم چى مى گى داداش
پلاک18 و 13 بهشون اضافه کن
خودم تو پليس راه جنس اينارو خوب شناختم...
البته ادم خوب و بد همه جا هست اما من خوبى نديدم!!!
منظورم بين ادماى اين پلاکا
بی صفت هایی که افکارشون برای مردم سم و وجودشون جز رنج برای مردم چیزی نداره هنوز هستن و با نفس های نجس شون هوا را خراب میکنن.
و عزیزانی که لحظه به لحظه ی زندگیشون عشق و احساس هنر هستش باید تو این دنیا نباشن
همین باعث میشه آدم روز به روز افسرده تر بشه
فقط قمی ها یعنی دنبال دردسر میگردن البته بهشون حق میدم جای زندگی میکنن که مرکز این بی صفت ها هستش و باید هم عصبی باشن.
قم من یک بار رفتم جنس بخرم از یه بابایی یه گشتی هم زدیم نه مکان تفریحی داشت نه سرگرمی دارن مردمش هر جا را هم نگاه میکردی یا شیخ یا توله شیخ میدیدی
همدان....
يعنى ى موجودات عجيب غريبى هستن... تونل منجيل رو مى بستيم اين پلاک 18 ها بدون اينکه ب تابلو و مانع ها توجه کنن مى اومدن سمت ما اونم باسرعت!!!
بعضى وقتا مانع رو رد مى کردن مى رفتن تو تونلى ک از اون ور ى طرفس!!!!!! خداخدا مى کردم اونور ى تريلى چيزى بياد بزنه لهشون کنه اين بى مغز ها رو!!!
ولى بيشترين ک ص ها رو قم داره..
بچه ها تعريف مى کردن خيلى خففنن
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 133 مهمان ها)