وسط این همه وحشت ،
بیا هم قدم شو با من ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید سی دی یِ اورجینالِ کنسرتِ سالِ 2000 خانومِ گوگوش رو تویِ کانادا پیدا کردم .
ولی همون جور که فکر می کنم خیلی خط و خش داره .
11 تا پارت هستش ، تا حالا تونستم 4 تاش رو کپی کنم .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم سی دیش چاپِ پاکستان یا افغانستان باشه .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]فدات
هر چقدر هم کپی شد همونا رو بذار داداش
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
سی دی رو با خمیر دندون به شورم ، خوبه !؟
در حال حاضر 140 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 140 مهمان ها)