حمید فکر کنم بین سالای 82 تا86-87 ی کارت تی وی داشتی هر چی شو بوددد رو ضبط می کردی مخصوصا از مهاجر و ایران موزیک
حمید فکر کنم بین سالای 82 تا86-87 ی کارت تی وی داشتی هر چی شو بوددد رو ضبط می کردی مخصوصا از مهاجر و ایران موزیک
در کناری از خانه ما
اتاقی ست سرد و آبی
تخت و گیتار کهنه من
عکس یک زن به دیواری
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
منم همین حرکتو می زدم تو مدرسه می فروختم
یادش ب خیر بهمن 83 ی برف تاریخی و بی سابقه زده بود تو رشت سال اول دبیرستان بودم و کلا ی ماه تعطیل بودیم و اصن سقف مدرسه ب فنا رفته بود.اون موقع اگه یادت باشه شبکه T2 طپش که فقط شو نشون می داد تازه افتتاح شده بود از صب تا شب می شستم شو ضبط می کردم و بعد که مدارس وا شد کلی ارشیو داشتم که ب پول تبدیل کردم
اون موقع دقیقا همه دنبال تکنو و مخصوصا دی جی علی گیتور بودن که الان نمی دونم هنوز زنده هس یا ن
زنی زیبا روی و خندان
یار من بود او دورانی
حالا من ماندم و من
گیتاری و سیگار و تنهایی
زندگی یک جهنم است
مثل اینکه به فنا رفتن هارد واسه هرکس حداقل یبار پیش میاد.
واسه من پیش بیاد احتمالا سکته کنم.
من روزی که T2 افتتاح شد مدرسه نرفتم
Itn 2 و pen tv و شبکه Tapesh خودش اگه یادت باشه یه برنامه آهنگ درخواستی داشت به نام request که همون لحظه که آهنگی درخواست می کردی میذاشت
برنامه های شبکه دیدار هم که همش از پارس ویدیو پخش می کرد
کلی کنسرت ابی و داریوش و گوگوش و ... کپچر کرده بودم همش پرید
زندگی یک جهنم است
من که ی هارد جدیدا گرفتم فقط بکاپ کردم بسوزه هم بدرک مهم اینه اطلاعات و ارشیو ب گا نره
آخ آخ گفتی دیدا ر اصن حواسم نبود..یادش بخیر واقعا...اون مجری دختره بودااااا دختر صاحب پارس ویدیو بود اسمش خاطرم نیس...شبای جمعه هم امید ایران با واطان و الهام
ی شماره ترانه داده بود نماینده ایران داشتن واسه فروش...دورانی بود......بکجا رفتیم
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 146 مهمان ها)