داود بهبودی میگه رنگ چشات عسل طعم لبت عسل اسمت که شیرینه اون بزار عسل همین یه تکست داود بهبودی به کل کارنامه ی کاری سامان جلیلی می ارزه
داود بهبودی میگه رنگ چشات عسل طعم لبت عسل اسمت که شیرینه اون بزار عسل همین یه تکست داود بهبودی به کل کارنامه ی کاری سامان جلیلی می ارزه
از بهترین کارهای وی در این دوران آلبوم «امان از...» با صدای داریوش اقبالی میباشد که آهنگسازی و تنظیم تمامی تمامی ترانه های این آلبوم که سروده ی شهیار قنبری بود، توسط او انجام گرفت. این آلبوم در سال ۱۹۹۲ میلادی(۱۳۷۱ خورشیدی) منتشر شد.
در واقع برای مدتی عبدی و داریوش و شهیار قنبری مثلث هنری متفاوتی را در عرصهٔ موسيقى پاپ ايرانى ایجاد کردند که به نوعی یادآور مثلث هنری «اسفندیار منفردزاده، فرهاد و شهیار قنبری» در نسل پیش از آنها بود.
عبدی یمینی از حدود سال ۷۷ یعنی در اواخر دهه ی ۹۰ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] را ترک کرده و به ایران بازگشت و به همکاری با خوانندگان جوان داخل کشور از جمله [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، در زمینه تنظیم و آهنگسازی پرداخت.
البته برخی علت بازگشت یمینی به ایران در دهه ی نود را به دلیل مشکلات شخصی وی دانستهاند.امّا داریوش اقبالی که از دوستان نزدیک او به شمار میآید، علت این بازگشت را خستگی و دلزدگی او از فضای محافل هنری لس آنجلسی ذکر کردهاست.
اولین کار وی در ایران آهنگسازی و تنظیم چهار قطعه در آلبوم پل به خوانندگی محمد خاکپور بود که در سال ۷۸ منتشر شد . آلبوم «پل» از بهترین آثار منتشره یمینی در ایران بود
برای رهبری ارکستر و نوازندگی در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به ایروان ارمنستان دعوت شد، ولی در روز ۲۴ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سال ۱۳۸۸ هواپیمای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که در مسیر تهران – ایروان در پرواز بود، در حوالی قزوین سقوط کرد و تمامی مسافرین و خدمه و کادر پروازی در دم جان سپردند
داریوش اقبالی، چند روز بعد از مرگ عبدی یمینی دربارهٔ وی چنین گفت:
من با عبدی کارهای مشترک بسیاری داشتم. آلبوم «امان از» یکی از کارهای مشترکمان بود. سفرهای زیادی با هم داشتیم. در سفرهای دور و درازی که باهم داشتیم همواره میگفت که دلش نمیخواهد به هنگام مرگ به خاک بسپارندش. میگفت: «دلم میخواهد مرا بسوزانند.» او از محیط خارج از کشور آزردهخاطر بود. به همین دلیل کوچ کرد و رفت به ایران.... به یاد عبدی عزیز مراسمی در پاریس خواهیم داشت و من ترانههایش را خواهم خواند. با گل و شمعی و نوای پیانوئی، یادش را گرامی خواهیم داشت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، در مصاحبهای با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چنین گفت:
عبدی به باور من، داناترین موسیقیدانی است که من در همهٔ این سالها باهاش کار کردهام. عبدی تحصیلات عالی موسیقی داشت. در اتریش و انگلیس. یعنی عبدی یک موسیقی دان «تصادفی» نبود. عبدی همهٔ زندگیاش را وقف موسیقی کرده بود. حتی به خاطر موسیقی به خواستهٔ پدرش تن در نداد و راه موسیقی را ادامه داد. اما متأسفانه روز یکشنبه که به خواهرش تلفن کردم، خواهرش گفت حتی یک نفر از دوستان و همکاران عبدی هم به او تلفن نکرده تا مرگ عبدی را تسلیت بگوید. و این یک «تراژدی ایرانی» است. تاریخ به شکل غمانگیزی تکرار شده. واروژان بزرگ هم چنین سرنوشتی داشت. در مراسم خاکسپاری واروژان از بزرگان (نامداران) خبری نبود!...
عبدی یمینی ۳ مرداد در قطعه ۲۱۱ ردیف: ۴۱ شماره: ۱۰ بهشت زهرا تهران بدون حضور هیچ یک از اهالی هنر به خاک سپرده شد.
با تو انگار تو بهشتم با تو پرسعادتم من دیگه از مرگ نمیترسم عاشق شهامتم من![]()
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
آمدی جانم به قربانت ،
ولی حالا چرا ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
تراک 2 آلبوم قصه شهرام شبپره آهنگ میلاد
این شبی که میگم شب نیست اگه شب مث اون شب نیست
امشب مثل دیشب نیست هیچ شبی مثل امشب نیست
هرکسی نظری داره
ولی سلیقه ها تفاوت دارن
اینکه بگیم این خواننده بده اون خوبه درست نیست
همونطوری که یه عده از جاستین متنفرن یه عده هم طرفدار دو آتیشه اون هستن
به هر خواننده ای که تو این اوضاع داغون موسیقی کشور تابحال سرپا مونده باید احترام گذاشت
زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
در حال حاضر 265 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 265 مهمان ها)