الهی من بمیرم ،
برای زندگیم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سلام بابک جان، برادر جانم!
منم مث تو حالم بد بد هست و گر هم گله اى هست دگر حوصله اى نيست!!! اما بايدخالى کنم يکم!!!
باهات موافقم، همه ى ما دچار ى نوع سرخوردگى شديم و خسته از روزگار و آدماش... خودمو مثال بزنم بگم که قبل خدمت واسه خودم برنامه و اميد و آرزو داشتم اما الان 10 ماهه بى کار و بى پول و حتى حالم از خودم بهم بخوره و دنياى من شده دنياى مجازى مسخره که از ترس فکر و خيال نکردن پناه ميارم بهش، خيلى عقبم داداش نمى دونم راه نجات چيه!!!
پشتم حسابى باد خورده و ازهمين مى ترسيدم که سرم اومد اونم نداشتن ى تصور حداقل خاکسترى از زندگى!!!
تمام. من شده سياهى مطلق!!! هرچى فکر مى کنم ب هيچ جا نمى رسم!! انگارى فلج شدم....
ديگه اهميتى نداره برام اوضاع خوب بشه يا نه، مهم اينکه بهترين دوران زندگى ما بفنا رفت!!! حرف صابر رو زدى ازش ايراد مى گيرم و ناراحتم اما بهش حق مى دم اونم براى فرار از دغدغه ها و مشکلات شخصى و ذهنى خودش سيگار رو انتخاب کرده خوب يا بد!!!! دل خوش کنک!!!!
منم دلخوشيم شده آرشيو کردن موزيک و آلبوم!!!
چنان دل کندم از دنيا که شکلم، شکل تنهايست
دقیقا بابک گل به نکته خوبی اشاره کردی وبیشتر اینکه توانایی خودشونو اثبات کنن می گن شاگرد بیات بزرگ بودن و ب شخصه حس می کنم حامی از اون بچه لوسا بوده تو جمع خانوادگی پیانو می زد و می خوند و خانوادش تشویقش می کردن و بها می دادن!!!!!
شب متفاوتی بود با تو بابک جان و حالم بالا اومد!!!! سرت سلامت رفیق و برقرار باشی
دوستان این ویدیو رو ببینید ، کمتر از ۵ دقیقه است
چند نفر میشن در مورد ح ج ا ب صحبت میکنند و حریف یه دختر خانم ۱۰ ساله نمیشن چون حرفاشون منطق نداره
باید تبریک بگیم به این خانم کوچولو که اینقدر با فرهنگ و فهمیده است ، همچنین تبریک به پدر و مادرش که چنین فرزندی رو تربیت کردند
( متاسفانه لینک ف ی ل تتتتتتر ههه ببخشید )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 239 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 239 مهمان ها)