اقا کی مادربرد ایسوس داره
این تنظیمات بایوسش
برای روشن شدن تو زمان دلخواه
چجوریاس
تو نت چیزی پیدا نکردم
اقا کی مادربرد ایسوس داره
این تنظیمات بایوسش
برای روشن شدن تو زمان دلخواه
چجوریاس
تو نت چیزی پیدا نکردم
تنظیم های خانوم ملیحه سیعدی برایِ خانوم پری زنگنه . . .
حرف ابی پیش آمد، شاید خیلی ها ندانند که کاشف ابی من بودم، من او را به کوچینی بردم با گوگوش و فرشید رمزی آشنا کردم...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچه موسیقی سنتی ما پیشرفت کرده موسیقی پاپ و مدرن ما پس رفته است، من مدعی استادی نیستم من تحصیلکرده موسیقی نیستم، ولی در طی 55 سال بسیار آموخته و اندوخته ام. متاسفانه بیشتر خوانندگان ما اخیرا با ترانه های بی مایه، به حیثیت هنری خود لطمه زدها ند و قدمی به پیش نگذاشته اند.
کاش خوانندگان ما درک می کردند، که در کار موزیک اول آهنگساز و ترانه سرا هستند، بعد تنظیم کننده و در آخر خواننده، که اینروزها اصلا به چنین خالقانی اهمیت نمی دهند، آنها بر موزیسین ها ارج نمی گذارند و با یک دستگاه روی صحنه میروند و آن همه هنر و هیجان و اصالت موسیقی موزیسین ها و نوازندگان را به یک ماشین می سپارند. چقدر افسوس می خورم که این قشر زحمتکش و هنرمند فراموش شده اند.
خوانندگان ما حتی قدر دوستداران صدای خود را هم نمی دانند. باور می کنید ایرانیان تنها ملتی هستند که خوانندگان خود را حتی بالای 50 و 60 سال خوانندگی حمایت می کنند، به کنسرت هایشان میروند، آلبوم هایشان را گوش می کنند شما در کدام ملتی چنین اخلاق و منشی را سراغ دارید.
فعلا که شده
ولی اصلن از بایوس دنبالش نباش که نمیشه
من همین الان Auto power on امتحان کردم جواب داد (لپ تاپ و مادربرد ایسوس)
به شرطی که ریجستر شده باشه عالیه (از سایت soft 98 بگیر)
امیدوارم مشکلت رو حل کنه
هم میتونه روشن و خاموش کنه هم اینکه برنامه هایی مثل دانلود منیجر رو خودکار به محض روشن شدن لپ تاپ راه اندازی کنه
سوال یا مشکلی بود بپرس
در حال حاضر 229 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 229 مهمان ها)