"آقای دوربینی"
قبل از اینکه متن رو بخونید، تو همین پست عکس رو سوئیپ کنید و ویدیوی مربوط رو اگه ندیدید ببینید و بعد بیایید متن رو بخونید. دیروز یک ویدیویی پخش شد که معلم اخلاق مملکت حجت الاسلام محسن قرائتی در یک برنامه تلویزیونی پخش زنده حسین نمازی یا همون آقای دوربینی معروف رو از جلسه بیرون میکنه. آقای قرائتی تا قبل از اختراع فضای مجازی میتونستی یک مظلوم رو با این فضاحت از جلسه بیرون کنی و صداش جایی در نیاد ولی الان دیگه نمیشه بزرگوار. آقای قرائتی آیا ریدن به یک انسان جلوی اون همه آدم درسهایی از قرآنه؟ حِدیث داریم که باید در جمع بیخود و بی جهت برینیم به یک انسان؟ غیر از کانال کولر تو همهی کانالا حضور داری و بعد روزی شیش ساعت واسه ما از حرمت آبروی مومن حرف میزنی؟ حواست پرت میشه اینجوری؟ همین اقا یه عمره میگه تیر رو از پای علی موقع نماز درآوردن حواسش از راز و نیاز پرت نشد. محاسبات كسينوسی جهت فرود مريخ نورد ناسا در گودال گیل نزدیک خط استوا رو نمیخوای درس بدی که تمركزت بهم ميخوره. چهل ساله با چهارتا گچ رو تخته داری کپی پیست میکنی دیگه.
.
قرائتی جوری رفتار کرد که منو یاد دوران مدرسه و معلمهایی که با زناشون قهر کرده بودن و میومدن سر بچه ها خالی میکردن انداخت. اون صلوات آخرش هم حکم همون چایی رو داره که قراره همه چی رو بشوره ببره. میرینه به طرف بعد میگه صلوات بفرستید گُهی که خوردمو بشوره ببره. بدتر از قرائتی اون حضار بودن كه با تيكه پروندنِ قرائتی به آقای دوربينی هرهر ميخنديدن. اینا مثلاً داشتن درس اخلاق گوش ميدادن. حالا فردا قرائتی یه ویدیو میده بیرون میگه: این وصله ها به من نمیچسبه. من یه بچه ده ماهه دارم. اینو ما از قبل هماهنگ کرده بودیم و جزو برنامه بود. کلی هم تمرین کردیم با اقای دوربینی. باز هم زود قضاوت کردید. حِدیث داریم که نباید زود قضاوت کنید. یه صلوات بفرستید پفیوزا.
.
حالا که بحث آقای قرائتی داغ هست یادی بکنیم از ایده شاهکار و کاربردیشون برای مبارزه با فساد که گفته بودن دخترا صبحها بیان دانشگاه و پسرا عصرا تا فساد ریشه کن شه. قرائتی خودش یه جورایی پیشکسوتِ عشقِ دوربین محسوب میشه. عشق به دوربین باعث شده چهل سال حرفای تکراری تحویل ملت بده. ای کاش ایمان و اخلاصی که آقای دوربینی به دوربین داره رو قرائتی به اون اعتقاداتش داشت. جناب قرائتی ما از اون موقع که با گچ و تخته درس میدادی، هر روز شما رو جلوی دوربین دیدیم. فکر کنم نوبت شماست بری بیرون. و السلام علیکم و رحمة الله و چی؟ و برکاته.