نوشته اصلی توسط Saber 2 تا آهنگ کندو و خالی یِ ابی رو می شد روی صفحه 6 هزار بار گوش داد و حال کرد . . . البتّه هنوزم میشه . . .
SaSan69
نوشته اصلی توسط mohammadho3in شهرزاد بعدشم چه خبره 28 قسمتو یه جا دانلود کنم حداقل 2 شب طول میکشه خیلی زودم حذف کردی
mohammadho3in
نوشته اصلی توسط Saber بعد حالی کمپانی یِ دیوث اومده 12 تا آهنگ نا بود کننده رو گذاشته بغل هم . . . خب خودت چند تا پوشه درست کن هر جور باب سلیقه ته بریز توش که نیفیته پشت سر ویرانت کنه
Meysam Molaei, Saber
نوشته اصلی توسط Hadi نه آخه اون چیزی که تو گذاشتی دیشب از یه سایت پیدا کردم . آرم نت فیلم داره . حالا منتظر این کاربره هستم ببینم میزاره یا نه اگه نذاشت لینکارو ازت می گیرم نه به من گفت نمیزارم عصبانی شد دیگه بعضی کاربرا 1080hq میخوان بابا آپلود کردنش خیلی سخته و وقت میخواد
Hadi
نوشته اصلی توسط SaSan69 صابر من یادمه زمستون 85 بود زمستون چه حالی . . .
Meysam Molaei, SaSan69
نوشته اصلی توسط Hadi خب خودت چند تا پوشه درست کن هر جور باب سلیقه ته بریز توش که نیفیته پشت سر ویرانت کنه دیوث کمپانی نیس ک
نوشته اصلی توسط Hadi خب خودت چند تا پوشه درست کن هر جور باب سلیقه ته بریز توش که نیفیته پشت سر ویرانت کنه آره . . . حتماً توی فکر هستم . . . شورت کات می سازم که حجم هم به فنا نه ره . . .
نوشته اصلی توسط mohammadho3in نه به من گفت نمیزارم عصبانی شد دیگه بعضی کاربرا 1080hq میخوان بابا آپلود کردنش خیلی سخته و وقت میخواد فصل 1 مگه اچ کیو داشت ؟
نوشته اصلی توسط Hadi فصل 1 مگه اچ کیو داشت ؟ نه دیگه نداشت ولی این کاربر اعصاب ما را خورد کرده
شاشیدم تو اچ کیو
Meysam Molaei, Saber, Sahand.M
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 189 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 189 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن