نوشته اصلی توسط SaSan69 صص خل مگه پر یوده دیوث اینا خون سازه مگه نمیگه خون ازم رفته
Meysam Molaei, SaSan69
دیوث چه کلمه ی محبت امیزیه اینجا
نوشته اصلی توسط Amir باید بعد از چند ساعت که خونریزی بند نیومد میرفتی دکتر این خونریزی دندون برای مدت طولانی رو جدی بگیر و برو پیش دکتری جایی کدوم دندون بوده کشیدی ؟ اگه شریانی پاره شده باشه باید بخیه بزنن والا فشارت میاد پایین و باعث مشکلات جدی میشه...
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث چه کلمه ی محبت امیزیه اینجا من دوستت دارم دلم میخواد برات تشکر بزنم تو نمیخوای نزن دستم نیس کار دله...
Hadi, Meysam Molaei
نوشته اصلی توسط Hadi کاربرا چه مفت اینجا تشکر میخورن همه رو هم از صابر یاد گرفتن نه خیرم هیچم از صابر یاد نگرفتم دلت یسوزه...
نوشته اصلی توسط Amir باید بعد از چند ساعت که خونریزی بند نیومد میرفتی دکتر این خونریزی دندون برای مدت طولانی رو جدی بگیر و برو پیش دکتری جایی کدوم دندون بوده کشیدی ؟ دندون عقلش بوده...
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei قمیشی یه آلبوم میخواد بده اون هم به صورت دیجیتالی انشو در آورده امروز فردا میکنه میدی بده نمیدی به .... ابول هول مثل تک اهنگاش پشیزی ارزش نداره
دندونتو کشیدی بعدش اینجوری شده؟ یا نه خود به خود خون میاد
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei قمیشی اگر خواننده بود که قیافه اش عینه گیلاس نبود نه باو خواننده خوبی بود ولی بعد از آلبوم یادگاری دیگه تمام شد
اهواز هوا نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 240 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 240 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن