پس کردی میتونی حرف بزنی؟ عاشق زبان کردی هستم اما نمی دونم چجوری باید یاد بگیرم!؟
حاضرم به هر کسی که بتونه بهم کردی یاد بده انگلیسی یاد بدم اما تا کنون مورد ندیده ام...![]()
پس کردی میتونی حرف بزنی؟ عاشق زبان کردی هستم اما نمی دونم چجوری باید یاد بگیرم!؟
حاضرم به هر کسی که بتونه بهم کردی یاد بده انگلیسی یاد بدم اما تا کنون مورد ندیده ام...![]()
ای کاش می مردم و نمی دیدم
بمیرم برای دست و پای کوچولوت
باید خون گریه کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین وقتا ست که از خودت شرمنده میشی
بی زار از خودت که جرا هنوز زنده ای .
مقصد من رفتن است ،
با نرسیدن خوشم
هر که به مقصد خوش است ،
مانده ی بن بست هاست ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
ایرانی جماعت عادت کرده که همه چی رو بندازه گردن سرنوشت و بگه : قسمت بود و بلا عذاب زمینی آسمانی فرا آسمانی
چطور همین زلزله تو عراق هم بوده و کمترین خسارت رو داشته ؟! چطور در ژاپن 8 ریشتر زلزله میاد اتفاقی نمی افته ؟! حالا میگن ژاپن پیشرفته قبول ولی کشوری مثل شیلی که اسمش میاد ما به یاد فوتبال زامارانو و سالاس و سرخپوستا می افتیم و عقب افتاده فرضش میکنیم ، 8 ریشتر زلزله میاد اتفاقی نمی افته ... اونا مثه ما نیستن که بشینن و همه چی رو بسپرن به قضا و قدر و خدا بزرگه به حق پنج تن اتفاقی نمی افته و ...
عادت کردیم دیگه به تسلیت و ابراز همدردی و نهایت هفته بعد فراموشی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس یکی از آب معدنی های ارسالی تو هلال احمر کرمانشاه.
تاریخ تولیدش سال ۹۲!
اونایی رو هم که مسکن مهر نکشته با اینا میخوایم بکشیم!
لرستان و ایلام دقایقی پیش زلزله اومده![]()
در حال حاضر 222 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 222 مهمان ها)