سهند و آرمین و میلاد روزتون مبارک
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط mohammadho3in : 12-07-2017 در ساعت 06:38 PM
میخواستم باب سلیقه ی اوباشم
جوری شدم که اودوست داشت
تمامم را طبق میل اوتغییردادم
و او رفت..
به همین سادگی که مینویسم ومیخوانید!
من ماندم و
آدمی عجیب
که سلیقه ی هیچ بنی بشری نیست!
شما را جان عزیزتان
برای هیچکس،خودتان راتغییر ندهید
سلیقه ای اگرباشد، لااقل باب سلیقه ی خودتان عوض شوید،
که اگر دنیا هم شمارا نخواست
یک نفربرایتان بماند،
کسی آن طرف آینه، که شما را ببیندو جانش در برود!
باب سلیقه ی هیچ کس نباشید..
آدم ها ماندن بلد نیستند..
زود می روند!
محمدحسین برات چه فرقی میکنه در سایت فعالیت داشته باشی یا نه؟ تا کنون از تو کمترین تشکری شده؟
من خودم دارم آلبوم های ترکی میذارم ولی هیچ کسی کمتری قدری از کارامو ندانسته!؟؟
من موندم فعالیت در این سایت برای من و تو چه امتیازی داره؟
ولی شکر خدا انجمن گفتگو آزاده و هر کسی حق آزادی بیان داره که این واقعأ خیلی مهمه یعنی حرفتو راحت میزنی بدون اینکه نگران باشی بن میکنن تو رو؟
بعضی از کاربرا برام فحش و بد و بیراه میگن که تازه کاری بشین سرجات بذار دو سه سالی بگذره بعد آلبوم پست کن یا اصلأ برای چی آلبوم میذاری؟
مثل ما بیا به همدیگه فحش و متلک بگیم وقتمونو بگذرونیم و... میخوایی افاده فیض بدی؟!!
خیلی فکر کردم دیدم حق با کاربرانی است که هیچ چیز برای آنها مهم نیست چه خودتو برای پیشبرد سایت پاره کنی یا از دیگران که زحمتشونو اونا میکشن تو صفاشو ببری...
حرف امیر یادم افتاد همیشه میگفت من زحمتشو میکشم اونا استفادشو میبرن...
در حال حاضر 234 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 234 مهمان ها)