بچه ها یه خبر این دوستمون داره تعداد تشکر هامو کم میکنه خیلی خنده داره فکر نکن من میبینم همتون شاهدین دیگه
خنده داره هیچی بهش نمیگی مثلا تو رفیقش هستی .خودش گفت بگذریم حالا داره تشکر هامو پس میده خیلی جالبه نگین که من شروع کردم
دنیای واقعی همش دعوا سر چیزای الکی
دنیای مجازی همش دعوا سر چیزای الکی
کجا برم یکم آرامش پیدا بشه
خودت میفهمی چی داری میگی؟
مورد اول :من سر جم شاید 20تا تشکر نزدم برات حالا این هیچی اونقدر این موضوع ابلهانه و مضحکه که نمیخوام ادامه بدم و بچه گانه هست مورد دوم:یعنی فکر میکنی اونقدر بیکار و اعصابم میکشه و مهمه برام که یکی یکی بیام تاپیک ها رو بگردم و اون تشکرای کمو یکی یکی پس بگیرم؟مورد سوم :این حرفا رو نزن که خودتو خراب میکنی چون رفقایی که منو میشناسن می دونن که از این اخلاقای خاله زنکی ندارم مورد اخر اینکه از قوانین انجمن اجازه میده من حاضرم همه تشکراتم رو بهت ببخشم ببینیم چیزی علاوه بر این به تو اضافه میشه یا خیر
ویرایش توسط SaSan69 : 12-29-2017 در ساعت 08:23 PM
باشه تو خوب خودت گفتی بگذریم . من که گذشتم به خاطر حرف های میثم خیلی تحت تاثیرم قرار گرفت من فقط به خاطر میثم و رفیق شماست هیچی نگفتم به خاطر اینکه میثم بزرگ ماست . اولا من هیچی نگفتم مگه من میدونستم شما بهتون برمیخوره . دیگه گذشت . تموم . آخر قیامت همدیگرو میبینیم . والسلام
جدیدترین مصاحبه شهیار جان قنبری که بسیار شنیدنی و حرف دل همه ماست....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 205 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 205 مهمان ها)