نوشته اصلی توسط mohammadho3in اسمشه کلا ذهنت منحرفه بی ادب
aminaminamin, mojtabaa
تجربه داری خوش به حالت که اینقدر شادی من دلم شکست با اونی که بودم
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei چه حالی میده وقتی مردم تل ندارن ولی خود آدم داره موتادمونم اومد چطوری ای مفنگی
aminaminamin, Meysam Molaei, mojtabaa
نوشته اصلی توسط mohammadho3in تجربه داری خوش به حالت که اینقدر شادی من دلم شکست با اونی که بودم سیفونو بکش تا بوت بارانو نگرفته این همه دختر برو سراغ یکی دیگه
نوشته اصلی توسط Soheil دخترا که خودشون یه پا خطرن دختر میشناسم با 47 تا پسر همزمان تو ارتباطه یکیش من یکیشم دوستمه خوب دخترا میشناسی ها .
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei آقا معرفی میکنم سهیلا خانوم بنیان گذار روم انجمن به افتخارش دست و جیق و هورا دستو جیغو هورا همه کونا بالا
نوشته اصلی توسط Soheil سیفونو بکش تا بوت بارانو نگرفته این همه دختر برو سراغ یکی دیگه اینو دوسش داشتم خیلی چجوری آخه برم سراغ یکی دیگه نمیتونم
نوشته اصلی توسط farhad4818 خوب دخترا میشناسی ها . دخترو باس فقط کرد با یکی بودم مامانشم بام بود عنش در اومد کاتوندیم با هردو
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei آقا معرفی میکنم سهیلا خانوم بنیان گذار روم انجمن به افتخارش دست و جیق و هورا از زبان دختر همسایه کلاه قرمزی هووووووووووراااااا
نوشته اصلی توسط Soheil دخترا که خودشون یه پا خطرن دختر میشناسم با 47 تا پسر همزمان تو ارتباطه یکیش من یکیشم دوستمه اینو راست میگی ولی تو که میدونی با چند تا میپره ولش .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 212 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 212 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن