نوجوکی چی ساخته
غریب آشنااااااااااا دوست دارم بیا
می شینم می شمارم روزا و لحظه ها
تا برگردی بیای بازم ایننجا
چه خوبه سقف مون یکی باشه با هم
بمونم منتظر تا برگردی پیشم
تا زندونم با تو من آزادم
کتاب «واروژان» - به کوشش حسین عصاران منتشر شد @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با طرح جلدی از: فرشید مثقالی
و با گفتارهایی از: اسفندیار منفردزاده، کامران شیردل، شهیار قنبری، بابک بیات، پری زنگنه، منوچهر انور، علی عباسی، فریدون گله، انوشیروان روحانی و...
از مقدمه:
«...گفتوگو با نزدیکترین یاران و همراهان واروژان آغاز شد.. برخی از صاحبنامها که در این سالها به گوشهای خزیده بودند و دل به گفتن و از خود گفتن نداشتند، با نام واروژان به احترام از جای برخاستند و پاسخ گفتند.. همهی طرفهای گفتوگو، بیقید و شرط او را مهربان، عاشق، صمیمی، دوستداشتنی، کاربلد، متواضع و ناب میدانستند. هر جمله از پاسخها با جملهای از مدح واروژان آغاز و با اظهار علاقه به او تمام میشد. در متن این کتاب بسیاری از این واژهها و عبارات و مدایح عاشقانه و خالصانه حذف شد تا بیشتر، خودِ تاریخ و کارهای او جلوهگری کند. امید آنکه در خواندنِ همین روایتهای حاضر، صدای این عشق عمومی را بشنوید..»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گرم به همه بچه های انجمن موزیک باران . من مدتی هست که دنبال البوم قدیمی سعید پورسعید هستم یکی آلبوم یلداس که برای سال 1368 و یکی دیگه البوم غربت بازخوانی اهنگهای کاست یلدا و اجرای سال 1386 لطفن هرکسی داره با کیفیت اورجینال یا 320 تو انجمن بزاره تا هم ما فیضی ببریم و هم بچه های دیگه ای که دنبال این البوم خاطره اتگیز هستند . باسپاس
دلم تنگه برای گریه کردن
در حال حاضر 176 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 176 مهمان ها)