عجیبه واقعا.. نمیدونم چرا بعضیا شرف و شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرن و فارغ از هر دین و اعتقاداتی حلال و حرام رو فراموش میکنن
چند روز پیش تو انجمن و در همین تاپیک پیام های دوستان رو میخوندم و تعجب میکردم که چرا بعضیا خودشون رو درگیر یک سری مسائلی میکنن که پشیزی ارزش نداره
این پی ام بازی ها و خیانت های مجازی چه ارزشی داره که بخاطر دوتا البوم و دوتا DVD و دوتا کاور شخصیت خودمون رو پیش دوستان دیگه در انجمن خراب کنیم
دوست عزیزی که داری این خیانت رو به انجمن موزیک باران میکنی و به واسطه خیانت و کار غیراخلاقی تو خیلی از کاربرهای دیگه هم متضرر میشن و نمیتونن از محتوای تاپیک های انجمن استفاده کنن، ایا این کار شما ارزش این رو داره که همچین حرفی رو بشنوی: ������قیمت 25 هزار روی 1 دی وی دی برای خرید با زنم هماهنگ کنید.
متاسفانه در کشور ما هنر و موسیقی به گونه ای هست که هنرمندان و خواننده های محبوبمون در کشور خودشون نمیتونن فعالیت کنن و دسترسی به اثار این هنرمندان تا حدی مشکل و دشوار هست.. و کاری که موزیک باران و امیر عزیز و بقیه دوستان میکنن یک کار فرهنگی و بزرگی هست که برای اولین بار در ایران داره انجام میشه و نیاز به حمایت و ساپورت تک تک کاربران و علاقمندان به هنر داره.
امیر، هادی؛ صابر و بچه های دیگه ای که دارن زحمت میکشن و البوم ها و DVD های کم یاب و با کیفیت در در انجمن قرار میدن صرفا این لطف و محبت رو برای کاربرانی انجام میدن که دسترسی به خیلی از البوم ها و اثار هنرمندان خارج از کشور ندارن
.به جای اینکه ماهینانه اندک مبلغی رو در نظر بگیریم برای کمک به انجمن، داریم با رفتارهای غیراخلاقی و غیرانسانیمون جلوی این کار فرهنگی رو هم میگیریم
امیدوارم به کسی بر نخوره؛ منظورم شخص یا اشخاص خاصی نیست؛ روی صحبتم اول با خودمه ...
این البوم ها و دی وی دی ها و کاورهای تخصصی "موزیک باران" برای استفاده شخصی هستن و اشتراک این فایل ها در سایت ها و کانال های تلگرام و فضای مجازی ضربه بزرگی به این کار فرهنگی بزرگ میزنه
اجازه بدیم به واسطه این کار فرهنگی که برای اولین بار موزیک باران انجام داده، یک رقابت در بین سایت های دیگه هم ایجاد بشه و به جای کپی کردن از این سایت، سایت های دیگه هم دست به کار بشن برای ارائه البوم ها و اثار با کیفیت بالا
من به شخصه از طرف خودم از محمدحسین عزیز عذرخواهی میکنم، باعث بن شدن ایشون از فروم من بودم، اون شب من بحث دانلود فیلم رو راه انداختم و از ایشون درخواست لینک فیلم نهنگ عنبر رو کردم، البته نمیدونستم سایت های ویدیویی از انجمن شکایت کردن و فعالیت دانلود و اپلود فیلم های ایرانی در فروم متوقف شده، وگرنه همچین درخواستی رو نمیدادم که منجر به بن شدن این دوست عزیزمون بشه
امیدوارم من رو ببخشه، اصلا دلم نمیخواست این اتفاق بیوفته
متاسفم
من اون گروهی که زده شده بود رو نگاه کردم فکر میکردم با ادمین هماهنگ شده و مشکلی نیس یعنی یه حالت خصوصی داره و کسی ازش باخبر نمیشه و بعد از چند روز دیدم هم محمد و یکی دیگه از بچه ها بن شدن و اون گروهم پاک شده تعجب کردم و خیلی ناراحت شدم از اینکه مثلا محمد الان چیکار میکنه و نمیدونستم که دوباره میتونه با همون اکانت برگرده و برام سوال بود که حالا دیگه چطوری پیداش کنم و من در مورد عذر خواهی شما نمیتونم نظری بدم و فقط میتونم بگم گذشته ها گذشته ولی ممنون از اینکه شجاعتشو داری و اومدی گفتی
ویرایش توسط emd : 01-26-2018 در ساعت 03:24 AM
آره درسته باید با امیر صحبت میکردن نه اینکه یه نفر بزنه منم نمیدونستم که اگر لینک بزارم بن میشم بعد از چند روزی بیام بن میشم دیگه نمیتونم هم لینک بزارم و هم تلگرام و هم سایت بگم هر سه هر کدوم بگم بن میشم در این مورد با ادمین امیر صحبت کنید اگر اوکی داد میفرستم اگر نه هیچی دیگه تموم شد و رفت![]()
زیباترین قسم سهراب سـپهری:
به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم میگذرد،
آنچنانی که فقط خاطره ای خواهدماند..
لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود،جامه اندوه مـپوشان هرگز...!!
زندگی ذره كاهیست،
كه كوهش كردیم،
زندگی نام نکویی ست،
كه خارش كردیم،
زندگی نیست بجز نم نم باران بهار،
زندگی نیست بجزدیدن یار
زندگی نیست بجزعشق،
بجزحرف محبت به كسی،
ورنه هرخاروخسی،
زندگی كرده بسی،
زندگی تجربه تلخ فراوان دارد، دوسه تاكوچه وپس كوچه واندازه یك عمر بیابان دارد.
ما چه کردیم و چه خواهیم کرد در این فرصت کم ...
میخواستم به سربازها بگویم
نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند...
جنگ تمام میشود!!!
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)