ASHKAN0936, Sahand.M
داشتیم زندگیمونو می کردیم
نوشته اصلی توسط mohammadho3in روز جمعه جهرمی مهمون دورهمی اونوقت برو بهش بگو چجوریه سوال کن تو اینستاگرامش جواب میده اینستاگرامشو دیدم فحش خور خوبیه
ASHKAN0936, mohammadho3in
نوشته اصلی توسط farhad4818 اینستاگرامشو دیدم فحش خور خوبیه
ASHKAN0936
آدرسشو بدید برم چنتا فحش بدم خالی شم
نوشته اصلی توسط Sahand.M این بی شرف اومد رید به اینترنت همه ناراضی کل مملکت نارضی اند... اومده میگه همه راضی هستند. معادلات اینترنت دنیا را بهم زد
اومده میگه adsl قدیمی شده باید فیبر جایگزین کنید من نمیدونم چی هستش چه فرقی داره ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Sahand.M آدرسشو بدید برم چنتا فحش بدم خالی شم اینم فحش خالی ...... ... .... ............ ... . .. ..... بیپ
نوشته اصلی توسط mohammadho3in اومده میگه adsl قدیمی شده باید فیبر جایگزین کنید من نمیدونم چی هستش چه فرقی داره ؟؟؟ اره واقعا جدیدا همین حرفو زده بود. باید بهش بگیم برو ماستتو بخور. همون ADSL سرعت واقعی را بدند مشکلی نیست. مردم همونم راضی هستند. فیبر نوری هزینه بالایی داره
نوشته اصلی توسط sadegh1 ميلاد مبارك باشه ان شالله قد يه تراكتور برات كار كنه (ريموت كنترلش يادت نره) 128 گيگش رو گرفتي؟ فدات امیدوارم خوب کار کنه آره 128 گیگشو گرفتم. قابل دار هم نیست آدرس بده پستش کنم برات داداش
میخواستم به سربازها بگویم نامه های معشوقه هایشان را اگر بلند بلند بخوانند... جنگ تمام میشود!!!
sadegh1
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 242 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 242 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن