نوشته اصلی توسط Hadi آره هر وقت میاد یه پندی نصیحتی چیزی می پرونه و میره سریع مدرکت چیه دیپلمی ؟ پارتی داری تو مخابرات خوش به حالت . انشاا... بری برای تیم ملی
نوشته اصلی توسط madrid_25 معید سروش خیلی وقته خبری ازش ندارم خودشه :دی حاجی چه خبر؟ اخرسر معلم پرورشی دخترا موند؟زن گرفت؟
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 مدرکت چیه دیپلمی ؟ پارتی داری تو مخابرات خوش به حالت . انشاا... بری برای تیم ملی پارتیش کلفته ها بگو شاید تونس پارتیت شه سر کار بزارتت رییسه مخابراته
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 مدرکت چیه دیپلمی ؟ پارتی داری تو مخابرات خوش به حالت . انشاا... بری برای تیم ملی آره نه باو قهریم با هم . تا حلاا کاری نخواستم ازش . یعنی یه مشت فامیل درپیت و به درد نخور داریم ما
نوشته اصلی توسط Hadi آره نه باو قهریم با هم . تا حلاا کاری نخواستم ازش . یعنی یه مشت فامیل درپیت و به درد نخور داریم ما عه چقد بد . من موندم چرا با فامیلاتون درگیرین... اره بخدا فامیل هم برات کاری نمیکنه تف به این روزگار شییرم تووش
نوشته اصلی توسط Soheil خودشه :دی حاجی چه خبر؟ اخرسر معلم پرورشی دخترا موند؟زن گرفت؟ بچه داره
ضعف ما اواز نبود کوک غلط ساز بود...
Soheil
شب همگی بخیر
نوشته اصلی توسط madrid_25 بچه داره الکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بچه دار شد؟ عشقه دختر بود دختردار شد؟سلام برسون بش
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 عه چقد بد . من موندم چرا با فامیلاتون درگیرین... اره بخدا فامیل هم برات کاری نمیکنه تف به این روزگار شییرم تووش من درگیر نیستم ولی تو که نبودی ببینی البته بعضیا خوبن . کلا فامیل یعنی کشک
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 تو که خوب بلدی حرف بزنی . فکر کنم کم حرفی اینجا که ملاک نیست.دو تا سسشر گفتن که کاری نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 48 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 48 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن