نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 من موندم تو چجوری میری سمت اینترنت موبایل با این قیمت های فضایی که قالب مردم کردن از اونطرف دیگه فرهاد مشکل سرعت ندارم بعدم واسه وبگردی روزانه جواب میده فرهاد، دانلودهامم که شب با حجم نامحدود و با سرعت بالا انجام میدم
ویرایش توسط KamkarDel : 05-26-2018 در ساعت 04:19 PM
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel از اونطرف دیگه فرهاد مشکل سرعت ندارم بعدم واسه وبگردی روزانه جواب میده فرهاد، دانلودهامم که شب با حجم نامحدود و با سرعت بالا انجام میدم الان شبانه نامحدود بدرد نمیخوره چون قیمت هاشون بالاست . روزانه که نمیشه با طرح شبانه وارد شد. مگر اینکه خط دیگه ای داشته باشی
ویرایش توسط FARHAD_4818 : 05-26-2018 در ساعت 05:00 PM
ای مادر **** صدا سیما
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 اره موشک بالستیک تو بفرست سمتشون دیوث ها زنگ زدم گفت مودمو مستقیم وصل کن ببین سرعت چطوره مستقیم کردم سرعت رفت بالای دویست
KamkarDel
نوشته اصلی توسط FARHAD_4818 الان شبانه نامحدود بدرد نمیخوره چون قیمت هاشون بالاست . روزانه که نمیشه با طرح شبانه وارد شد. مگر اینکه خط دیگه ای داشته باشی اتفاقا شبانه عالیه. ماهیانه 4 هزار تومن واسه ساعات 7-3 چیزیه؟!
خطمون نویز داره عجیبه نویزگیرم وصل کردم
نوشته اصلی توسط Sahand.M خطمون نویز داره عجیبه نویزگیرم وصل کردم حواست باشه که خط تلفن از جاهایی که سیم برق هست، رد نشه.
Sahand.M
من از تو عشق میخوام و نوازش های طولانی سینا سرلک
نوشته اصلی توسط KamkarDel حواست باشه که خط تلفن از جاهایی که سیم برق هست، رد نشه. به نکته ی مهمی اشاره کردی الان چک میکنم
نوشته اصلی توسط Sahand.M به نکته ی مهمی اشاره کردی الان چک میکنم قربونت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 55 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن