دزدی شده؟
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط KamkarDel باز نقل چندگانه گرفت سرم گیج رقت نوشته اصلی توسط KamkarDel در حد فراموش کردن گذشته های تلخ کافیه. آره ولی من بیشتر میاد جلو چشمام ک.یرم دهن تک تکشون علی یه مموری میکرو مال دوستمه کلاس 6 هست مشکل داره سرعت لودش پایینه نرم افزاری هست بشه کپی کنم اطلاعاتش رو؟
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
KamkarDel
نوشته اصلی توسط sadegh1 آره ولی من بیشتر میاد جلو چشمام ک.یرم دهن تک تکشون علی یه مموری میکرو مال دوستمه کلاس 6 هست مشکل داره سرعت لودش پایینه نرم افزاری هست بشه کپی کنم اطلاعاتش رو؟ ک.ی.ر تمام بچه ها تو... خودتون هرجور مایل بودید پر کنید .............. سرعت لود منظورت کجاست صادق؟ از کجا فهمیدی مشکل داره؟
sadegh1
نوشته اصلی توسط KamkarDel سرعت لود منظورت کجاست صادق؟ از کجا فهمیدی مشکل داره؟ مموری رو گوشیش بوده بعد نمیاد بالا رو لپ تاپ گذاشتمش بزور بازش کرده اما میخوام اطلاعاتش کپی کنم خیلی سرعت کپی پایینه
نوشته اصلی توسط KamkarDel دزدی شده؟ اره دیگه . از تاپیک من بگیر تا مملکت
KamkarDel, sadegh1
نوشته اصلی توسط sadegh1 مموری رو گوشیش بوده بعد نمیاد بالا رو لپ تاپ گذاشتمش بزور بازش کرده اما میخوام اطلاعاتش کپی کنم خیلی سرعت کپی پایینه آهان، نه صادق طبیعی هست، مموری در این رده همینطوری هست سرعتش. این برنامه ها بیشترشون الکی بازیه. همون فایل اکسپلورر ویندوز عالیه.
نوشته اصلی توسط Hadi اره دیگه . از تاپیک من بگیر تا مملکت یک مشت حروم زاده ی آشغالن.
نوشته اصلی توسط KamkarDel آهان، نه صادق طبیعی هست، مموری در این رده همینطوری هست سرعتش. این برنامه ها بیشترشون الکی بازیه. همون فایل اکسپلورر وندوز عالیه. یعنی راه دیگه ای نیست که سریعتر کپی بشه؟
نوشته اصلی توسط sadegh1 یعنی راه دیگه ای نیست که سریعتر کپی بشه؟ فکر نکنم. حالا از بچه های دیگم بپرس. چند گیگ هست؟ سرعت کپی چنده؟ فایل هات چین؟ چون بستگی داره به نوع فایلهات.
رم میکرو رو داخل رم ریدر گذاشتی یا داخل گوشی صادق؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 274 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 274 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن