نوشته اصلی توسط sadegh1 من جای تو بودم از عصبانیت هیچ گوهی نمیخوردم این 1 ترا خیلی زور بهم داشت آخه هیچ ضربه ای نخورده بود اصن تکان نخورده بود خراب شد 900 گیگ فول اچ دی و فورکی اورجینال گیر اورده بودم دیدم دیگه بالا نمیاد زدمش تو دیوار خورد شد
sadegh1
نوشته اصلی توسط KamkarDel پس موردی نداره. بذار کامل کپی بشه. آخه مجبور شدم یکی یکی کپی کنم هر پوشه جداگانه مثلا الان یه پوشه یک ساعت تقریبا طول میکشه اکثرا سرعتش روی 0 بایت هست..
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
KamkarDel
بعد لاشه شم انداختم تو سطل آشغالی شاشیدم روش
نوشته اصلی توسط sadegh1 آخه مجبور شدم یکی یکی کپی کنم هر پوشه جداگانه مثلا الان یه پوشه یک ساعت تقریبا طول میکشه اکثرا سرعتش روی 0 بایت هست.. تغییری نمیکنه صادق ایجوری هم.
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط Hadi بعد لاشه شم انداختم تو سطل آشغالی شاشیدم روش اکسترنال جالب نیست اصلا.
نوشته اصلی توسط KamkarDel تغییری نمیکنه صادق ایجوری هم.
نوشته اصلی توسط KamkarDel اکسترنال جالب نیست اصلا. حالا وسترن بهتره . اون 2 تا که داشتم سیگیت آشغال بود
KamkarDel, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi حالا وسترن بهتره . اون 2 تا که داشتم سیگیت آشغال بود وسترن آره خوبه. اما در کل چیز خوب بخوای بگیری گرون درمیاد خیلی.
نوشته اصلی توسط sadegh1 داخل گوشیت بذار تست کن صادق
نوشته اصلی توسط KamkarDel داخل گوشیت بذار تست کن صادق رو گوشی تست کردم اصلا بالا نمیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن