نوشته اصلی توسط KamkarDel میشه من از همین الان نمیذارم فقط به عشق تو صادق فدات نوشته اصلی توسط KamkarDel صادق الان داره خوابای طلایی میبینه .... ناموسا خواب نمیبینم نمیدونم چرا دلم واسه خوابای س.کسی تنگ شده راهی نیست بشه دید؟
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
KamkarDel
نوشته اصلی توسط ghasemshah این قدر قوه تخیلم بالاس که میتونم از همینجا گرمای تنش رو حس کنم خیلی خود کفا شدم
ghasemshah, KamkarDel
نوشته اصلی توسط sadegh1 فدات ناموسا خواب نمیبینم نمیدونم چرا دلم واسه خوابای س.کسی تنگ شده راهی نیست بشه دید؟ قربونت پس قبلنا میدیدی صادق! خو ببین قبلا چیکار میکردی که میدیدی
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
نوشته اصلی توسط sadegh1 این قدر قوه تخیلم بالاس که میتونم از همینجا گرمای تنش رو حس کنم خیلی خود کفا شدم عجب
sadegh1
نوشته اصلی توسط KamkarDel عجب والا
من قبلا خیلی از اون خوابا میدیدم الانم میبینم اما نه زیاد
نوشته اصلی توسط KamkarDel من قبلا خیلی از اون خوابا میدیدم الانم میبینم اما نه زیاد ناموسا؟ جون من بگو چیکار کردی؟
نوشته اصلی توسط sadegh1 ناموسا؟ جون من بگو چیکار کردی؟ آره جدی صادق. مگه بکن بکنی بود قبلش چندتا فیلم میدیدم اما به اون مرحله نمیرسید بعد خواب میشدم. الان حوصله فیلمو ندارم شاید نزدیک چندماهه که هیچی نگاه نمیکنم چون دیگه کیفی نداره
نوشته اصلی توسط KamkarDel آره جدی صادق. مگه بکن بکنی بود قبلش چندتا فیلم میدیدم اما به اون مرحله نمیرسید بعد خواب میشدم. الان حوصله فیلمو ندارم شاید نزدیک چندماهه که هیچی نگاه نمیکنم چون دیگه کیفی نداره نه منظورم چطوری این خواب رو میبینی که خودت گفتی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن