چه آمد بر سر آواهای ماندگار ..
چه آمد بر سر آواهای ماندگار ..
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
آسون وداع کردم باهات با این که می مردم برات
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خنده داری برو واسه خودت بکن! تو تاپیک فیلم جاش نیست و نخواهد بود. اگرم چیزه خنده داری بوده بگو تا ما هم بخندیم!
حذفش کن.
این همون تابستونی بودی که با خودم قرار گذاشته بودم ،
بترکونم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تو هدهد سلیمونی رو شونه ام ،
من واسه تو نامه ی بی نشونم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
بابک،هادی،میلاد،صابر و...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلار 12.800
پلنگ مانده در طوفان
نهنگ مانده بر ساحل
...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنونم بابک جان...اولش گفتم نذارم. بعد گفتم اتفاقا بذارم بهتره چون در هر صورت خواه ناخواه این ترک پخش میشه تو نت. پس بذارم اینجا نظر توام بدونم چون خودم خیلی متوجه ایرادات نشدم. حالا شب که رفتم خونه پستاتو می خونم و همزمان گوش میدم.
بابک هر وقت اومدی بهم راجب این نسخه بگو
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)