نیکتا رو کسی ندید چند روزه نیستش![]()
این دیجی کالا هم کارش درسته ها . بعضی جنس ها رو کمتر از قیمت بازار میده .
حتی یه ماهیتابه . رفتم بازار بگیرم . می بینم جنس بی کیفیت و آشغالو آوردن به همون قیمتی که دیجی کالا داره بابت جنس خوب می گیره .
صاب نداره دیگه بیرون . گوشی وای 5 پرایم هواوی گرفتم از دیجی کالا 1150 تومن . چون 24 درصد تخفیف خورده بود . بعد رفتم بازار می بینم 1450 میدن
محافظ شیشه اون موقع نداشت دیجی کالا که بگیرم . اونو رفتم بیرون گرفتم یه جا میداد 40 یه جا دیگه 25 .
الان می بیننم دیجی آورده همون مارکو داره میده 9 هزار .
هر خری هر چقدر دلش بخواد میکنه تو پاچه مردم . واقعن بازار دیگه صاب نداره . خر صاب خودشو نمی شناسه . هر کی هر چقدر دلش بخواد میده .
بعد میگن هزار تا نیروی بازرس در راس مبارزه با گران فروشی هستن . پس کو کجان . بی لیاقت بی ناموس فقط دروغ . آبرو هر چی مرد و رئیس جمهورو برده مرتیکه
جنایتکار مادرجنده ها *** تو شرف نداشته شون![]()
کی می دونه تو دل تاریک شب چی می گذره ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
به غیر از اینایی که قرمز کردم بقیه رو باهات موافقم . الان همه به شکل هم در اومدیم به شکل هم غم و غصه داریم . دیگه چیزی نیست که بخواد شخصی باقی بمونه . درد من و تو درد خیلی های دیگه ست
راجب ترانه و اینا هم راستشو بگم دیگه مث قبل نیست نه که اصلا گوش ندم چرا . لازمه بعضی وقتا . ولی اصلش دیگه هیچی بهم حال نمیده . هیچی دلمو گرم نمی کنه .
کدوم آشنا ؟ دیگه دوستی نمونده این چیزا گذشت . با هیچ کی رابطه ندارم . همه از هم فراری . به قول ترانه گوگوش آدما از همدیگه زود سیر میشن آدما آدمو تنها میزارن .
هیچی مثل سابق نمیشه . گذشته اگه همین قدرم مشکلات بود که خیلی کمتر بود باز سنت پایین تر بود امید داشتی به خودت . الان چی . همین جور که 30 رو رد کردی . اون یکی هم پشتش میاد و تموم .
شدیم کوه یخ .![]()
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)