نیکتا رو کسی ندید چند روزه نیستش
این دیجی کالا هم کارش درسته ها . بعضی جنس ها رو کمتر از قیمت بازار میده .
حتی یه ماهیتابه . رفتم بازار بگیرم . می بینم جنس بی کیفیت و آشغالو آوردن به همون قیمتی که دیجی کالا داره بابت جنس خوب می گیره .
صاب نداره دیگه بیرون . گوشی وای 5 پرایم هواوی گرفتم از دیجی کالا 1150 تومن . چون 24 درصد تخفیف خورده بود . بعد رفتم بازار می بینم 1450 میدن
محافظ شیشه اون موقع نداشت دیجی کالا که بگیرم . اونو رفتم بیرون گرفتم یه جا میداد 40 یه جا دیگه 25 .
الان می بیننم دیجی آورده همون مارکو داره میده 9 هزار .
هر خری هر چقدر دلش بخواد میکنه تو پاچه مردم . واقعن بازار دیگه صاب نداره . خر صاب خودشو نمی شناسه . هر کی هر چقدر دلش بخواد میده .
بعد میگن هزار تا نیروی بازرس در راس مبارزه با گران فروشی هستن . پس کو کجان . بی لیاقت بی ناموس فقط دروغ . آبرو هر چی مرد و رئیس جمهورو برده مرتیکه
جنایتکار مادرجنده ها *** تو شرف نداشته شون
کی می دونه تو دل تاریک شب چی می گذره ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
به غیر از اینایی که قرمز کردم بقیه رو باهات موافقم . الان همه به شکل هم در اومدیم به شکل هم غم و غصه داریم . دیگه چیزی نیست که بخواد شخصی باقی بمونه . درد من و تو درد خیلی های دیگه ست
راجب ترانه و اینا هم راستشو بگم دیگه مث قبل نیست نه که اصلا گوش ندم چرا . لازمه بعضی وقتا . ولی اصلش دیگه هیچی بهم حال نمیده . هیچی دلمو گرم نمی کنه .
کدوم آشنا ؟ دیگه دوستی نمونده این چیزا گذشت . با هیچ کی رابطه ندارم . همه از هم فراری . به قول ترانه گوگوش آدما از همدیگه زود سیر میشن آدما آدمو تنها میزارن .
هیچی مثل سابق نمیشه . گذشته اگه همین قدرم مشکلات بود که خیلی کمتر بود باز سنت پایین تر بود امید داشتی به خودت . الان چی . همین جور که 30 رو رد کردی . اون یکی هم پشتش میاد و تموم .
شدیم کوه یخ .
در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 150 مهمان ها)