زندگی یک جهنم است
اگه دائم به نداشته هایت فکر کنی
لعنت به این کالبد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در پایان همین موسیقی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سلام داداش شرمنده شمارو نمیشناسم هادیو هم چندسالی هست میشناسمش و به اخلاق هم شناخت داریم (دور از رفاقت ماس ببینیم رفیقمون ناراحته گفتم دستشو بگیرم همین.) اونم به من وقتی رفاقتی باشه میشه کنار اومد همه باهم تو ایران کاره تیمی بهتره از رو شناخت ظرفیتا باشه امیدوارم درک کنید گفتمو
اون اولی که نشد سرمایه کم داشت هادی حالا چندتا دیگه بش پیشنهاد دادم ببینید شاید دوتایی خودتون باهم کناراومدین و صاب یه کار شدین حتی تفریحی بهتر از بیکاریه که (اما عین یکی انتظار اینو نداشته باشین تو یه سال یا زیر یه سال بنز سوار شین خورد خورد میرسین به هرچی بخوایین مهم تلاشس و هدفتون که دلسرد نشین) تو همین فروم میتونید چند نفر شین حتی رو هم بزارین بعد درامد کل تقسیم کنید بچه ها قدیم از همین فروم کلی سایتو اپو ....زدن حتی خیلیا بیرون شرکت باهم. @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما منو شرمنده ترجیح میدم تنها باشم یا با کسایی دورم که شناخت دارم بهشون سمتم باشن که کنترلم روشون راحت باشه هرچند انسانا غیرقابل پیش بینین حتی عشقت حتی عزیزترین کستم یه روز خودش مهمتر باشه ولت میکنه .
شتر در خواب بیند پنبه دانه
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 191 مهمان ها)