صفحه 6681 از 6885 نخستنخست ... 5681618165816631667166796680668166826683669167316781 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 66,801 به 66,810 از 68846

موضوع: ○● چت روم بروبکس بارانی ™●○

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط harf نمایش پست ها
    اتفاقن حرفای رضا پهلوی رُ هم دنبال می کنم
    از نظر من بچه س!
    از نظر منی که خیلی هم بی سوادم!
    و احساس می کنم بیانیه هاش هم مال خودش نیست واسه ش می نویسن!
    آره اگه آزادی رُ دیدیم این آقا هم اگه خواست بیاد وسط ولی من چشم ام آب نمی خوره ولی به قول تو شایدم مردم انتخابش کردن!
    اینو بگم یه وقت فکر نکنی ندیده نشناخته من تعصب سلطنت خواهی رو می کشم یا تعصب کوروش . اصن تو این فرقه ها نیستم . سلطنتم 57 تموم شد . دیگه شروع نمیشه . هر چیزی یه تاریخ داره .

پهلوی ممکنه یه راه مصالحه آمیزو شروع کنه با انتخابات آزاد ولی دیگه سلطنت به اون شکل قبلی اتفاق نمی افته . یه عده هستن که تعصب دارن خیلی هاشونم ندیده نشناخته اصن نبودن کوروشم نمی شناسن فقط یه چیزی شنیدن اسمشو به یدک می کشن همه جا

خیلی ها مث من نگاه می کنن به شرایط . خیلی ها مقایسه می کنن زندگی الانو با اون موقع می سنجن به همین خاطرم میرن سمت پهلوی . چون کسی دیگه ای شناخته شده نیست .

هیچ وقت اتفاق خوبی رخ نمیده که یه هیولا بیاد ما رو نجات بده . خیالت راحت . مگه با جنگ نطامی بشه اینا شکست بخورن . مردم هجوم بیارن . یا باید چند سال هی اینجور کف خیابانو بمیریم تا کی اینا کنار برن که فکرم نکنم
    اصل حرفم همین بود که دیکتاتوری زبون نرم حالیش نمیشه چون اصن نرم نیست . هیج وقتم نمیزاره بره هر کی هم جلوش وایسه میزنه می کشه می بره . وقتی گر از خشونته ما هم با خشونت طرف میشیم البته بهتره بگم یه عده از مردم که جونشون به سر آمده

2. 2 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    من حاضرم قول شرف بدم اگه روزی به آزادی و هرچه که خوب هست برسیم ما این فشاری که حالا روی جهموری اسلامی هست منظورم فشار خارجیه اون روز همین آمریکا این فشار رُ هزار برابر می کنه!!
    اونا احساس می کنن تاریخ مصرف این رژیم هم تمامه اون اگه احساس کرد یعنی می خواد خودش هم مدیریت کنه این جریانُ
    شایدم من هیچی نمی دونم
    اگه قرار باشه کسی بیاد که وضع بهتر بشه چند سال طول می کشه که گند و کثافت کاری های اینا رو پاک کنه . در ضمن هر کسی که لول سیاست دستش باشه فرهنگا رو بشناسه چه میدونم مطالعه کنه رو تاریخ کشورا .

مطمئن باش هیچ وقت وضعو ازین بدتر نمی کنه چون مردمش براش مهمه . به مذاکره مطلوبی میرسه . یه چی اینا میدن یه چی می گیرن .
    الان سیاهیه که رو آسمان ایرانو فرا گرفته بالاتر از سیاهی هم رنگی نیست . دیگه این اخرشه .

4. 2 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    هادی یه جا از حرفاش گفت مردم با سیاست کاری ندارن فکر نون هستن
    همین دیگه آدم زنده باید با سیاست کار داشته باشه اگه نداشته باشه به گرسنگی میفته!!
    لنگه کفش با سیاست کاری نداره
    آدم بی هوش میگه من سیاسی نیستم!
    نه اینکه خود من خیلی حالیمه من شاید از آگاهی سیاسی به خودم از بیست شاید شاید سه چهار همین حدودا بدم!
    و بزرگ ترین نشونه ی اینکه اینجا بوی ابتذال میده و بوش آدمُ خفه می کنه اینه
    من و هادی شروع کردیم به بحث کردن کاری نداریم کی درست میگه کی غلط همه فرار کردن!
    این رفتار حال منُ به هم می زنه یک بار نشد کاربرای اینجا یه بحث جدی راه بندازن
    این طور هم نیست یک شبه به این نتیجه رسیده باشم حاصل سال ها توی همین انجمنه همه حرفای زیر شکمی دوست دارن
    منظورم تو نیستیا فقط اتفاقن همین تو اومدی شروع کردی به بحث و چه کار خوبی کردی دمت گرم!
    یک بار نشد پنج تا کاربر ده تا کاربر خودشونُ قاتی کنن با هر آگاهی یی که دارن عجیبه دلم شدید می گیره از این تنهایی ی مزخرف!
    عاشق اینم که همین انجمن رونق بگیره برای هر بحثی
    هزار بار تلاش کردم از قصد جرقه زدم اما انگار نه انگار!
    خیلیاشون میگن حال نداریم اگه نداری واسه بحث های مزخرف دیگه هم حال نداشته باش
    هادی هم خیلی اینجا تفریحی پست می فرسته ولی همین امشب امیدوارم کرد! مرسی هادی!

اینم به تو بگم هادی جانم من طی سال ها نه با حرف این و اون به این نفرت رسیدم!
    نفرتی که من از خامنه ای دارم از این رژیم پلید دارم صد برابر هزار برابرشُ از به وجود آورنده ش دارم که یکی ش همین آمریکاس!
    دیگه برم
    بازم متأسفم واسه اینکه این انجمن هیچ وقت واسه حرفای جدی چه سیاسی چه اجتماعی چه هر چی که فکر کنی که همه چی به سیاست ربط داره جای خوبی نبود نمی شه هم بعد از این
    شایدم توقع من زیادیه
    آرزوی رهایی دارم واسه همه
    رهایی اول از مغز شروع می شه!
    تفریحی پست میذارم چون هیچ کسی اینجا بحثی نداره همون جور که خودت گفتی . همه یا سرشونو کردن تو یه خاننده و ترانه سرا و موزیک اهنگساز یا شعر میگن . یعنی بحث کردنم فایده ای نداره
    اتفاقن عجیبم نیست خب اینجا سایت موزیکه . یه محدودیت هایی هم داره . خیلی ها نمی خوان وارد این بحثا بشن .
    منم یه ادمم دارم می بینم . منم عین تو اطلاعاتم کافی نیست . خیلی هم دلت بخواد اشتباه کردم . ولی تو یه موارد به این یقین رسیدم که نظر منم نظر خیلی از مردمه .
    یه چیزی هست جدا از یه عده که تعصب کورکورانه دارن . میگن اون بهتر بود . نه که عالی بود . همه دنبال یه گلیم تو این خارستون .
    در ضمن مردم انفد درگیر گرفتاری خودشونن که یا وقتشو ندارن ورود کنن به سیاست یا اصن سوادشو ندارن . منم ندارم والا . افکارم طبق تجربه ایه که تو این 30 سال تو ذهنم شکل گرفته .
    و یه چیزو بهتره بادآوری کنم . مردم اولویت اولشون زندگی و رفاهه اگه اینا بود از سیاست و دولتم دفاع می کنن . سیایت از زندگی یه آدم معمولی کاملا یه چیز مجزاست کاری ندارن . اگه همه چیز خوب باشه جتی اگه بدم نباشه
    الان اگه می بینی همه اخبار سیاسی رو دنبال می کنن یا بحث سیاسی می کنن به خاطر یه ذره امیدیه که ته دلشون هست به خاطر شرایط بده به خاطر بلاتکلیفیه که این نوع سیاست کثیف همه چیزو گرفت ازینا

6. 3 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ولی به نظر من تنها چیزی که میتونه راه نجات این مردم باشه یه دست شدنه الان ما داریم از همین ضربه میخوریم تا با هم یکصدا نباشیم فایده ای نداره به قول قدیمیا یه دست صدا نداره
    علت چند دستگی حتی بین دولتیا هم خودش یه بازیه برا سرگرم کردن ما شما ببین رابطه زیبا کلام رو با بقیه رجال با اینکه خیلی تند و تیز صحبت میکنه ولی پشت پرده خودش جیره خور به نظر من اینم یه بازیه که ما باهاش سرگرمیم یعنی نداریم دلسوز واقعی که دلش برا مردم بسوزه ما دیگه الان یکی مثل خمینی نیاز نداریم که بخواد با اسب بالدار بیاد به نجات این مردم نه اشتباه نکنید الان دیگه دوره این حرفا نیست ما چهل ساله نشستیم تا یکی بیاد ما رو نجات بده واقع بین باشید کی میخواد بیاد اینها همش تخیلات ظلم میکنیم نامردی میکنیم حق هم و پایمال میکنیم بعد اخرش یه شب تا صبح بیدار میشینیم اخرشم میگیم انشاالله که بخشیده میشیم خوب بهتر نیست به جای اینکارا از اول اصول انسانی رو تو زندگیمون جریان بندازم کاری که انور دنیا خیلی وقته بهش رسیدن اونور دنیا شما همسایت مهم نیست ایرانیه ترک عرب مال کجاست همه کنار هم زندگی میکنن ولی تو این مملکت ما نسبت به قومیت همدیگه هم تعصب الکی داریم این نتیجه چیه غیر از اینه که یه سری دارن اب و گل الود میکنن تا ازش ماهی بگیرن حداقل کاری که میشه کرد به نظر من در کمال ارامش باید اول دست این نامرداها رو رو کرد اونم با نشون دادن بی خاصیت بودن این دین و مذهب چهل ساله اینا دارن حرف میزنن الان اگه یه تراز بگیری هیچی برا گفتن تو دنیا نداریم ما داریم تاوان چی رو پس میدیم واقعا ما شدیم نسل سوخته یعنی شما الان با هر جوونی صحبت میکنی هیچ امیدی به اینده نداره.......

8. 3 کاربر مقابل از ghasemshah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    هادی یه جا از حرفاش گفت مردم با سیاست کاری ندارن فکر نون هستن
    همین دیگه آدم زنده باید با سیاست کار داشته باشه اگه نداشته باشه به گرسنگی میفته!!
    لنگه کفش با سیاست کاری نداره
    آدم بی هوش میگه من سیاسی نیستم!
    نه اینکه خود من خیلی حالیمه من شاید از آگاهی سیاسی به خودم از بیست شاید شاید سه چهار همین حدودا بدم!
    و بزرگ ترین نشونه ی اینکه اینجا بوی ابتذال میده و بوش آدمُ خفه می کنه اینه
    من و هادی شروع کردیم به بحث کردن کاری نداریم کی درست میگه کی غلط همه فرار کردن!
    این رفتار حال منُ به هم می زنه یک بار نشد کاربرای اینجا یه بحث جدی راه بندازن
    این طور هم نیست یک شبه به این نتیجه رسیده باشم حاصل سال ها توی همین انجمنه همه حرفای زیر شکمی دوست دارن
    منظورم تو نیستیا فقط اتفاقن همین تو اومدی شروع کردی به بحث و چه کار خوبی کردی دمت گرم!
    یک بار نشد پنج تا کاربر ده تا کاربر خودشونُ قاتی کنن با هر آگاهی یی که دارن عجیبه دلم شدید می گیره از این تنهایی ی مزخرف!
    عاشق اینم که همین انجمن رونق بگیره برای هر بحثی
    هزار بار تلاش کردم از قصد جرقه زدم اما انگار نه انگار!
    خیلیاشون میگن حال نداریم اگه نداری واسه بحث های مزخرف دیگه هم حال نداشته باش
    هادی هم خیلی اینجا تفریحی پست می فرسته ولی همین امشب امیدوارم کرد! مرسی هادی!

اینم به تو بگم هادی جانم من طی سال ها نه با حرف این و اون به این نفرت رسیدم!
    نفرتی که من از خامنه ای دارم از این رژیم پلید دارم صد برابر هزار برابرشُ از به وجود آورنده ش دارم که یکی ش همین آمریکاس!
    دیگه برم
    بازم متأسفم واسه اینکه این انجمن هیچ وقت واسه حرفای جدی چه سیاسی چه اجتماعی چه هر چی که فکر کنی که همه چی به سیاست ربط داره جای خوبی نبود نمی شه هم بعد از این
    شایدم توقع من زیادیه
    آرزوی رهایی دارم واسه همه
    رهایی اول از مغز شروع می شه!
    تو این مورد هیچ کی نیاز به حرف شنیدن که کی میگه بده و اینا نداره . احتیاجی هم به دهن بین بودنم نداره اصن بی معنیه چون خودشون دارن می بینن .
    حرفاشو شنیدن . وضعو خودشون و یه ملتم می بینن . من دیگه بحثی ندارم . این حرفام از رو شکم سیری نیس . رویا پردازم نیستم .
    بهتره بگم امیدی هم ندارم تا زنده م مگه یه روزی نسل بعدی که الان خیلی هم پر رو شدن شرایط شون بهتر شه که دیگه من زیر خاکم .

10. 3 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ولی تاریخ مصرف اینا کی تموم میشه.......................
    اینا اصلان تاریخ مصرف دارن

12. 2 کاربر مقابل از ghasemshah عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemshah نمایش پست ها
    تایخ مصرف اینا گذشته واسه مردم ولی خودشون با زور و قدرت و سلاح یه مهر میزنن تمدیدش می کنن یه راهکار خیلی ساده شم دادن 50 هزار تومن یارانه . 50 هزار تومن واقعا مسخره ست . توهینه . مردمو کشیدن پایین خودشون رفتن بالا دارن می ریزن و می پاشن .

همه رو هم گدا فرض کردن . غیرت یه جوانو له می کنن که انقد بترسه که ناموسشم جلوش بگیرن جیکشم در نیاد

14. 2 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    این وضع بدم باعث شد یه عده ماموریت بگیرن بیان ذهن مردمو آشفته کنن و صدای مخالفاشونم در بیارن ببینن چقدر مخالف می ریزه تو خیابانو بعدم بگیرن و ببرن نمونه ش همین آمد نیوز
    ولی عزیزم بابک جان اون پرچم شیر خورشید اون نظام با تمام ضعف هایی هم که داشت مث الان هیج وقت نبود یه ابهت بود. برا مردمش ارزش قائل می شد. اینا مال ایرانن هیچ کشوری هم قرار نیست اینو بفرسته یا ازین حمایت کنه مث اون اقا .
    راهکارشم انتخابات آزاده مردمیه . اگه مردم بخوان ما هستیم . به بهبود و پیشرفت کمک کنیم . یه دسیسه کرده انگلیسی نیست . همه چیزو با یه چون نرونیم . همه چیزم به همدیگه ربط ندیم .
    یه فراخوان یه شخص شناخته شده تو نظر مردم هست . مهم نیست اون فرد کجا زندگی می کنه . مهم ایده هاشه . مردمم می تونن خودشون با پشتکار راهو باز کنن که خیلی هم آفت داره ولی میشه به سختی البته
    ولی نمیتونن یکیو از بین خودشون انتخاب کنن یه نظام باید شکل بگیره به هر حال .... یکی که تجربه کافی رو داشته باشه واسه اداره کردن شناخته شده باشه برا مردم . اینا دیگه به هیچ کی نمی تونن اعتماد کنن .

16. 3 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ghasemshah نمایش پست ها
    یک مرگ موش تاریخ مصرف گذشته آیا کشنده تر است یا اثرش را از دست داده ؟
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

18. 2 کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    یک مرگ موش تاریخ مصرف گذشته آیا کشنده تر است یا اثرش را از دست داده ؟
    منظورش تاریخی بود که اینا کلا دیگه تموم بشن برن گم بشن نباشن دیگه . تاریخ انقضای تمام

20. 2 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6681 از 6885 نخستنخست ... 5681618165816631667166796680668166826683669167316781 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 116 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 116 مهمان ها)