نوشته اصلی توسط Hadi دنیاااااااااااااا ز تو سیرم بگذار که بمیرررررررم دنیااااااااااااا دنیاااااااا این همه شعر خوب آهنگ خوب گوش دادیم نمیدونم چرا این عتیقه از یادم نمیره
Hadi, Hosseiin, sadegh1
نوشته اصلی توسط H A M I D هاردمو گذاشتم واسه فروش حمید نگفتی توام میای وسط با یک هارد 2 ترا اکسترنال . کیفیتش طاهرا خوبه . قیمتشم 4 نفرن میفته نفری 500 . یکی بیاد میشه نفری 400
Am!r, ghasemshah, Hosseiin, sadegh1
من دیدم اون روز گفتی الان ازت پرسیدما . بالاخره درسته من زینفع نیستم در این مورد ولی تا جایی که بتونم کمک کنم که کمتر پول بدین چرا که نه .
Am!r, ghasemshah, sadegh1
نوشته اصلی توسط H A M I D اره دوتا هارد 1 وسترن بلک دارم میخوام یکیشو بفروشم 4 ترا بخرم این همه میگن بلک چجوریه ؟ سرعتش احساس می شد ؟ من یه بار گرفتم هم خیلی داغ می کنه هم صدا میداد بهترین هارد آبیه . مال دستک تابم هست . امنیت بالا
نوشته اصلی توسط H A M I D اره دوتا هارد 1 وسترن بلک دارم میخوام یکیشو بفروشم 4 ترا بخرم بلک به درد آرشیو نمیخوره جاهای دیگه کاربرد داره قیمتشم بالاست بهترین هارد برای آرشیو وسترن آبی هم قیمتش مناسبه هم مرگ نداره
Am!r, ghasemshah, Hadi, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi حمید نگفتی توام میای وسط با یک هارد 2 ترا اکسترنال . کیفیتش طاهرا خوبه . قیمتشم 4 نفرن میفته نفری 500 . یکی بیاد میشه نفری 400 من با حمید صحبت کردم اوکی داد منم که هستم ولی کسی دیگرو نتونستم پیدا کنم
نوشته اصلی توسط Hosseiin من با حمید صحبت کردم اوکی داد منم که هستم ولی کسی دیگرو نتونستم پیدا کنم قیمت رو گفتی ؟ هارد داره ؟ مطمئن شد بگو تا به دوستام بگم .
نوشته اصلی توسط Hadi قیمت رو گفتی ؟ هارد داره ؟ مطمئن شد بگو تا به دوستام بگم . دوستت بهم پیام داد گفت قراره هاردو ببره بده به اون طرف براش بریزه.2 روز پیش گفت بهم خبر میده.فعلا منتظرم.قرار شد هاردو دوستت ببره.
نوشته اصلی توسط Hosseiin دوستت بهم پیام داد گفت قراره هاردو ببره بده به اون طرف براش بریزه.2 روز پیش گفت بهم خبر میده.فعلا منتظرم.قرار شد هاردو دوستت ببره. حمیدو میگم
حیف هارد ندارم وگرنه منم میدادم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن