نوشته اصلی توسط Hadi حیف هارد ندارم وگرنه منم میدادم مهدیو میگم.اشکالی نداره هرموقع خواستی یه هارد میگیرم برات میریزم با پست میفرستم.هارد استوک سراغ دارم ۲ تراش ۳۵۰ تومن مارک وسترن با توشیبا
Am!r, ghasemshah, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hosseiin چی شده چرا میخندی؟ گریه کنم؟ باشه نوشته اصلی توسط Hadi دنیاااااااااااااا ز تو سیرم بگذار که بمیرررررررم دنیااااااااااااا دنیاااااااا این همه شعر خوب آهنگ خوب گوش دادیم نمیدونم چرا این عتیقه از یادم نمیره
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
Am!r, ghasemshah, Hosseiin
بچه ها رو من هم حساب کنید اگه کیفیتش اوکی هست میتونم تا 400 کمک کنم.
ghasemshah, Hosseiin, sadegh1
نوشته اصلی توسط A m i r بچه ها رو من هم حساب کنید اگه کیفیتش اوکی هست میتونم تا 400 کمک کنم. کیفیتش خوبه اگه تلگرام داری لینک کانالو برات بفرستم خودت ببین یا نمونه کیفیت برات بفرستم.
نوشته اصلی توسط Hosseiin کیفیتش خوبه اگه تلگرام داری لینک کانالو برات بفرستم خودت ببین یا نمونه کیفیت برات بفرستم. تلگرام ندارم حسین جان پاک پاکم. نمونه بفرست توی پیام.
نوشته اصلی توسط A m i r تلگرام ندارم حسین جان پاک پاکم. نمونه بفرست توی پیام. به این میگن یه پسر خوب العان بیرونم شب برات میفرستم.
نوشته اصلی توسط Hosseiin به این میگن یه پسر خوب العان بیرونم شب برات میفرستم. سلام حسین جان نمونه بفرست اگه خوب باشه رو منم حساب کن
Am!r, Hadi, Hosseiin, sadegh1
Hadi, sadegh1
عجب دیوثایی هستین من گفتم بهتون هارد نداشتین که .
Am!r, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi عجب دیوثایی هستین من گفتم بهتون هارد نداشتین که . من هارد ندارم پولی گفتم کمک میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن