نوشته اصلی توسط mohammadho3in سلام سلام سلام من بعد از مدت ها برگشتم سلام محمد حسین خوبی نیستی ؟
Am!r, Hosseiin, mohammadho3in, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi یاد پدرم افتادم . اون کجا و من خراب کجا خدا رحمتش کنه هر روز که میگذره آدم دلتنگتر میشه یه وقتایی فکر میکنم، میگم خوش به حالشون که رفتن از این زندگی هیچ و پوچ راحت شدن
Hadi, Hosseiin, sadegh1
نوشته اصلی توسط mohammadho3in قربانت حسین جان . خیلی گرقتار بودم مشکلاتی داشتم خیلی اتفاقات بد افتاد. الان دیگه هستم خدا بد نده اتفاقی افتاده؟
Am!r, mohammadho3in, sadegh1
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
Am!r, Hosseiin
نوشته اصلی توسط ghasemshah سلام محمد حسین خوبی نیستی ؟ قربانت قاسم جان الان خوبم قبلا خوب نبودم یه اتفاقای بد واسم افتاده تکرارش میکنم بازم به یادش میفتم
ghasemshah, Hosseiin, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hosseiin خدا بد نده اتفاقی افتاده؟ خیلی بد بوده نمیتونم بگم حسین جان منو ببخش چون یادش میفتم اعصاب من خورد میشه
نوشته اصلی توسط mohammadho3in قربانت قاسم جان الان خوبم قبلا خوب نبودم یه اتفاقای بد واسم افتاده تکرارش میکنم بازم به یادش میفتم انشاالله که سلامت باشی و هر جای دنیا که هستی خوش و خرم باشی
mohammadho3in, sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] درود هستی ؟ درود. ؟؟؟
sadegh1
نوشته اصلی توسط ghasemshah انشاالله که سلامت باشی و هر جای دنیا که هستی خوش و خرم باشی قربانت عزیزی عشقی قاسم جان
ghasemshah, sadegh1
نوشته اصلی توسط Nice-Music درود. ؟؟؟ دانلودش کردی لینک رو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن