منبع؟ کی مجوز گرفت؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی به کلیپ نداره مجوز، فقط باید کلیپ ندن دیگه یا با مجوز کلیپ بسازن و به شبکه های ماهواره ای بگن دیگه ویدئو هاشون پخش نشه نمونش زانیار سعید کرمانی ،عماد طالب زاده که هنوز مال این 100 % نیست حسین استیری که با تو ای اف ام اهنگ و کلیپ داده بود که این نمیدونم چطوری با آرمین اهنگ خوند چون قبلش البوم مجاز بیرون داده بود فک کنم و.........
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی خودم کیف می کنم کلا خیلی تکستای یاسو میفهمم
مثلا این تیکشو ببین
به همین شاهرگ قسم ک قدم به قدم پایت هستم ، اصلا یه وجب به عقب نمیرم یه کلم حرف دربارش نزن
همـه بیدار با اتکا به دیوار اتحاد و ایثار با اقتدار و بیباک
با افتخار به این خاک در امتداد این راه
یکصدا با ایمان زنده باد ایران
بگو زنده باد ایران
دستا بالا بگو زنده باد ایران
همه با هم زنده باد ایران
مثلا اون تیکه اول که bold کردم بیشتر جاها اصلا ننوشته بودن نتونسته بودن بفهمن
یا اون کلمه "بیباک "همه بلا استثنا نوشته بودن "بیمار" حتی تو اون تکستی که خودت گذاشتی
یا اون تیکه که قرمز کردم ههمه جا اینقدر قاتی نوشته بودن من به معنی شعر نگاه می کردم خندم میگرفت
بیاید اینجا صفحات کمه هاست نرینه
دیوس رفته امریکا پی عشق و حالش تو بهترین کشور دنیا داره زندگی میکنه بعد شعار زنده باد ایران میده
ادم تا چه حد میتونه کثیف باشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)