نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo دوستان امشب شب خوبی بود به امید اینکه فردا شب هم تو همین تاپیک خبر برد رو بزنیم بای برادر شما مسلمونی؟؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ساعت 8 ؟ آره نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo جالبه که کواچ اون اوایل خیلی به غفور میدون نمیداد بعد از یه مدت تازه دستش اومد ماجرا چیه!!! مصدومیت باعث شد وگرنه بازم بازی نمیداد شاید میخواد متفاوت باشه کارش با ولاسکو بگه من مستقلم
نوشته اصلی توسط daniyal برادر شما مسلمونی؟؟؟ چی؟؟؟ منظور؟؟؟چطور مگه؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo چی؟؟؟ منظور؟؟؟چطور مگه؟؟ نمیدونی شب قدر کیه!!!گفتم شاید اقلیتی!!!
نوشته اصلی توسط daniyal نمیدونی شب قدر کیه!!!گفتم شاید اقلیتی!!! باریکلا خیلی باهوشی درسته
نوشته اصلی توسط Unforgiven میرزا بازیش بگیر نگیر داره مثل فرهاد قائمی اگه بازیش بگیره بالا دست موزرسکی اسپک میزنه و اگه نگیره یک تنه تیم رو به فنا میده
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo باریکلا خیلی باهوشی درسته الان به مسخره گفتی یا جدی؟؟؟
نوشته اصلی توسط daniyal الان به مسخره گفتی یا جدی؟؟؟ مسخره نکردم!!! شوخی کردم ! من هیچوقت مسخره نمیکنم!!
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo مسخره نکردم!!! شوخی کردم ! من هیچوقت مسخره نمیکنم!!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بازیش بگیر نگیر داره مثل فرهاد قائمی اگه بازیش بگیره بالا دست موزرسکی اسپک میزنه و اگه نگیره یک تنه تیم رو به فنا میده امروز روز خوبش بود جلوی روسیه از بس افتضاح بود طفلک کواچ رفت بازی داد به عبادی پور
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن