نوشته اصلی توسط Milad گیتار نازنین پاپم فروختم الکترونیکش کنم الان نه گیتار خودمو دارم نه پول دارم الکترونیکش کنم بعد تو حرف ازشاسی بلند میزنی ؟ منم هم سن تو بودم عشق گیتار بودم
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo تیپ 5 در عرض یک ماه دو میلیون گرونتر شد!! الان وانت پیکان چنده بخوام بخرم ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط mohammad68 مگه قزوینی ؟ خیر
نوشته اصلی توسط Milad الان وانت پیکان چنده بخوام بخرم ؟ شوخی میکنی یا جدی؟؟ 12800 شرکت میده
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خیر اجدادت؟
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 اجدادت؟ من از اون موقعی که یادم میاد تو میدون ونک بودم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من از اون موقعی که یادم میاد تو میدون ونک بودم پس احتمالا خودش یه کرمی داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 منم هم سن تو بودم عشق گیتار بودم اصن میدونی من چن سالمه ؟ من گیتار پاپ زیاد حال نمیکنم دلم میخوام موهامو بزارم بلند شه ریشام رو هم نزنم یه تکیلاست هم بخرم با یه زیرپوش رکابی گیتار الکتریک بزنم
نوشته اصلی توسط mohammad68 پس احتمالا خودش یه کرمی داره بهش گفتم بیا درجه سکسیت ماشین رو هم آوردم پایین ولی قبول نکرد کتمن که میگفت منو ببر کافی شاپ
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo شوخی میکنی یا جدی؟؟ 12800 شرکت میده جدی 0 بخرم بهتره یا دست ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 116 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 116 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن