صفحه 137 از 191 نخستنخست ... 3787127135136137138139147187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,361 به 1,370 از 1902

موضوع: تاپیک اختصاصی تیم ملی والیبال | مهم ترین لیگ جهانی ایران 27 خرداد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mo$en نمایش پست ها
    رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن

همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از daniyal عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای

کمکی بود در خدمتمتتونم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    معروف:اميدوارم به مرحله سوم راه پيدا کنيم

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: اميدوارم نمايش خوبي در مرحله دوم داشته باشيم و نتيجه بازي‌هاي ديگر هم به کمک‌مان بيايد تا بتوانيم به مرحله سوم مسابقات راه پيدا کنيم.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، سعید معروف، کاپیتان تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی 3 بر صفر ایران مقابل پورتوریکو با اشاره به حرف‌های روز گذشته خود مبنی بر تصمیم ملی پوشان برای پیروزی در این بازی و تمام کردن مرحله اول با پیروزی، اظهار داشت: ما خوب می‌دانستیم که اگر مثل ایتالیا به پورتوریکو میدان بدهیم، کار از دست‌مان خارج می‌شود. پس روی بازی متمرکز شدیم و در تمام طول بازی هم تمرکزمان را از دست ندادیم.

معروف ادامه داد: ما امروز خوب سرویس زدیم و دریافت حریف را به مشکل انداختیم. امیدوارم نمایش خوبی در مرحله دوم داشته باشیم و نتیجه بازی‌های دیگر هم به کمک‌مان بیاید تا بتوانیم به مرحله سوم مسابقات راه پیدا کنیم.

کمکی بود در خدمتمتتونم

فوق حرفه ای
    برنامه بازي‌هاي ايران در دور دوم مشخص شد

برنامه بازي‌هاي ايران در دور دوم مسابقات واليبال قهرماني جهان مشخص شد.

با پایان یافتن دور مقدماتی رقابت‌های قهرمانی جهان چهره تیم‌های صعود کننده مشخص شد. به این ترتیب تیم ایران به عنوان تیم دوم گروه چهارم پا به مرحله دوم گذاشت و با تیم‌های استرالیا، آرژانتین، لهستان و صربستان هم‌گروه شد. در این گروه همچنین تیم‌های فرانسه، آمریکا و ایتالیا هم حضور دارند.

به نقل از فارس، ایران با 5 امتیاز وارد مرحله دوم می‌شود. در این مرحله بازی‌های تکراری انجام نمی‌شود یعنی ایران با فرانسه، آمریکا و ایتالیا بازی نخواهد کرد.

بر این اساس تیم ایران (تیم دوم گروه چهارم) بعد از دو روز استراحت در مرحله دوم رقابت‌های قهرمانی جهان در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه همین هفته در شهر بیدگوشچ به مصاف استرالیا (تیم چهارم گروه نخست) و آرژانتین (تیم سوم گروه نخست) خواهد رفت و همچنین شنبه و یکشنبه هفته آینده در شهر غوچ با لهستان (تیم اول گروه نخست) و صربستان (تیم دوم گروه نخست) دیدار می‌کند.

گروه اول دور دوم: ایران، فرانسه، ایتالیا، آمریکا، استرالیا، آرژانتین، صربستان و لهستان

گروه دوم دور دوم: روسیه، بلغارستان، برزیل، کانادا، آلمان، چین، فنلاند و کوبا

* برنامه بازی‌های ایران در مرحله دوم به شرح زیر است:

ایران - استرالیا چهارشنبه 19 شهریور ساعت 22:45

ایران - آرژانتین پنج شنبه 20 شهریور ساعت 19

ایران - لهستان شنبه 22 شهریور ساعت 19

ایران - صربستان 23 شهریور ساعت 22:45

کمکی بود در خدمتمتتونم

فوق حرفه ای
    آلمن: اميدوارم ايران در مرحله دوم هم موفق باشد

سرمربي تيم ملي واليبال پورتوريکو گفت: اميدوارم اين ‌تيم در مرحله دوم هم موفق باشد و بتواند تورنمنت را با يک نتيجه خوب تمام کند.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سایت فدراسوین والیبال، دیوید آلِمن، سرمربی تیم ملی والیبال پورتوریکو با تمجید از بازی تیم ایران در دیدار یکشنبه شب دو تیم در مسابقات قهرمانی جهان که به شکست 3 بر صفر این تیم انجامید، اظهار داشت: واقعا ایران توپ را به پرواز درمی‌آورد. آنها می‌دانند که وقتی توپ در در اختیار دارند چطور باید با آن بازی کنند. امیدوارم این ‌تیم در مرحله دوم هم موفق باشد و بتواند تورنمنت را با یک نتیجه خوب تمام کند. ایران امروز هم خوب سرویس زد و هم در دفاع، سد محکمی ساخت.

هکتور سوتو، کاپیتان پورتوریکو نیز درباره این دیدار چنین گفت: ایران دریافت ما را به مشکل انداخت. ما اصلا در بازی دریافت نداشتیم و به همین دلیل هم باختیم. تیم ما به هیچ وجه در سطح بازی دیروزش مقابل ایتالیا ظاهر نشد. شاید دلیلش خستگی از بازی دیروز بود. مسابقه ما ما تا آخر شب طول کشید و نتوانستیم خوب استراحت کنیم.

کمکی بود در خدمتمتتونم

فوق حرفه ای
    کواچ: بازيکنان من عالي بازي کردند

سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: نگران مسائل روحي بازيکنانم بودم که شايد در اين بازي دردسر ساز شود ولي بازيکنان من عالي بازي کردند.

اسلوبودان کواچ، سرمربی تیم ملی والیبال ایران پس از پیروزی 3 بر صفر تیمش مقابل پورتوریکو در مسابقات قهرمانی جهان اظهار داشت: من فکر می‌کنم که بعد از پیروزی روز گذشته، طبیعی بود که بهتر بازی کنیم. من خوشحالم چون نگران مسائل روحی بازیکنانم بودم که شاید در این بازی دردسر ساز شود ولی بازیکنان من عالی بازی کردند.

به نقل از تسنیم، کواچ ادامه داد: بازیکنان ایران 16 دفاع منجر به امتیاز در دیدار با پورتوریکو داشتند که به شما تصویر روشنی از بازی می‌دهد. ما در طول لیگ جهانی برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان به سختی کار کردیم و این پیروزی‌ها نتیجه آن تمرین‌ها است.

کمکی بود در خدمتمتتونم

فوق حرفه ای
    محمودي امتيازآورترين بازيکن شد

پشت‌خط زن تيم ملي واليبال ايران عنوان امتيازآورترين بازيکن نبرد تيمش برابر پورتوريکو را کسب کرد.

تیم ملی والیبال ایران در پنجمین و آخرین دیدار خود از سری بازی‌های مرحله اول رقابت‌های قهرمانی جهان در شهر کراکوف لهستان به مصاف پورتوریکو رفت و با حساب 3 بر صفر از سد حریف گذشت. شاگردان کواچ در این مسابقه در سه ست متوالی و با امتیازهای 25 بر 17، 25 بر 22 ، 25 بر 14 پورتوریکو را مغلوب کردند و جمع امتیازهای خود را به عدد 11 رساندند.

به نقل از فارس، در پایان این مسابقه شهرام محمودی، پشت خط زن تیم ملی والیبال ایران با کسب 13 امتیاز عنوان امتیازآورترین بازیکن میدان لقب گرفت. در طرف مقابل هم مآوریس تورس از پورتوریکو 10 امتیاز برای تیمش کسب کرد.

تیم ملی والیبال ایران با این پیروزی به عنوان تیم دوم گروه چهارم به دور دوم مسابقات قهرمانی جهان صعود کرد.

کمکی بود در خدمتمتتونم

فوق حرفه ای
    چه بازی ای بشه این بازی

ولاسکو و ايران به هم رسيدند

با اعلام برنامه مرحله دوم واليبال قهرماني جهان خوليو ولاسکو و ايران به هم رسيدند.

با مسجل شدن صعود برخی تیم‌های حاضر در مرحله دوم رقابتهای والیبال قهرمانی جهان چهره تیم‌های همگروه ایران نیز مشخص شد. بر اساس فرمول باز‌ی‌ها از هر گروه در دور مقدماتی چهار تیم به مرحله بعد راه پیدا می‌کنند تا کار خود را در دو گروه چهار تیمی ادامه دهند.

به گزارش مهر، در صورتیکه تیم‌های حاضر در این مرحله در دور مقدماتی نیز با یکدیگر همگروه بوده باشند، در دور دوم بازی نخواهند کرد و نتیجه دور مقدماتی برای دور بعد نیز محاسبه خواهد شد که بر این اساس شکست 3 امتیازی تیم ایران برابر فرانسه در دور دوم نیز ثبت می‌شود تا ایران از حال 3 امتیاز از دست داده باشد.

با مشخص شدن تیم‌های حاضر در گروه‌های E و F تیم ایران برخی از حریفان خود را شناخته است. ایران در دور بعد در گروه E مسابقات با لهستان میزبان مسابقات، فرانسه، صربستان، آرژانتین و سه تیم دیگر همگروه است که چهره این سه تیم امروز نمایان خواهد شد. در گروه F اما تیم‌های روسیه، کانادا، بلغارستان، چین، برزیل، آلمان و دو تیم دیگر حضور خواهند یافت.

بدون شک رویارویی ایران و آرژانتین دیداری خاص برای والیبال ایران خواهد بود. خولیو ولاسکو که بدون تردید محبوب‌ترین مربی خارجی ورزش ایران بوده است هدایت تیم کشورش را بر عهده دارد و باید دید در مصاف با شاگردان سابق خود چه برنامه ای دارد.

از یاد نبریم ولاسکو از بازیکنان سطح بالایی در تیم خود سود نمی‌برد و به لحاظ فنی آرژانتین به مراتب در سطحی پایین‌تر از ایران قرار دارد اما ولاسکو همه تدابیرش را در این بازی به کار خواهد گرفت تا شایستگی‌های خود را بار دیگر ثابت کند.

کمکی بود در خدمتمتتونم

نیمه فعال
    به نظر من بازی ایران صربستان تکلیف صعو ایرانو تو این مرحله مشخص میکنه...
    ویرایش توسط jooliyano : 09-08-2014 در ساعت 09:40 AM

نیمه فعال
    امتیاز تیمها در این مرحله :
    لهستان 9
    فرانسه 7
    صربستان 6
    ایران 5
    آمریکا 4
    آرژانتین 3
    ایتالیا 2
    استرالیا 0

صفحه 137 از 191 نخستنخست ... 3787127135136137138139147187 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 302 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 302 مهمان ها)